Mennyi idő alatt és hogyan tudnék megtanulni biciklizni?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, nem tudok biciklizni, eddig teljesen kimaradt az életemből. Viszont most szeretnék megtanulni, mert Amsterdamba költözöm, ahol ez a fő közlekedési eszköz. Január közepén utazom ki, addig szerintetek bele lehet jönni? Hogy kezdjek hozzá?2011. dec. 31. 16:59
11/18 anonim válasza:
Nem valószínű, hacsak nem valami überoptimalizált versenybringa. Legrosszabb esetben elszakad a kormány burkolata (1000-5000 Ft), elgörbül a kerék (2000 Ft a centrírozás), elfordul a kormány (ezt kézzel visszafordítod, 2 másodperc), csálé lesz a nyereg (kézzel ütögetve egyenesbe lehet hozni, 30 másodperc), meg a festés is megkarcolódhat, lepattanhat, de szerintem az már úgyse tökéletes.
12/18 anonim válasza:
Nem, a szomszéddal kapcsolatban nem a kártevésre, inkább csak a kíváncsiságára és esetleges segítőkészségére gondoltam (meg picit kötekedtem csak, inkább a viccelődés okán).
13/18 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag nekem adta a biciklit, ő már nem használja, meg is feledkezett róla. Amúgy a bringa egyben túlélte a mai gyakorlást, és én is, az egyetlen nehézség az volt, hogy a csizmám talpa csúszott nagyon a pedálokon:)
2012. jan. 3. 20:00
14/18 anonim válasza:
Gratulálok, egy picit úgy éreztem önbizalomhiányod volt ez ügyben.
Küszöböld ki azt csizma csúszkálást, azzal se nehezítsd a dolgot!
csak így tovább!
15/18 anonim válasza:
Aranyos ez a kérdés, remélem, már jól megy a bringázás! :) Arra készülj fel, hogy ha ezen csúszik (nedvesen) a csizmád talpa, akkor jó eséllyel másikon is fog, ha nincs rajta csúszásgátlós pedál. Vannak cipőtalpak (nekem is van egy ilyen cipőm), amik egyszerűen nem tapadnak a pedálra, ha vizesek, elég veszélyes.
16/18 anonim válasza:
:D Hát ez Király! GRATULÁLOK!!! Csak így tovább!!!
17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm a sok pozitív hangvételű, biztató választ! Ma hajnalban már sportcipőben próbálkoztam, nem kis örömömre sikerült is megtenni pár kört a háztömb körül:D Igazából elindulni nehéz még, de ha egyszer sikerül, akkor már tudok haladni:)
2012. jan. 4. 16:05
18/18 anonim válasza:
én 3 perc alatt megtanultam 2 keréken és segitö kerekek nelkul ezt gyerek korodban kell elkezdeni ja es jo egyensulyerzek es immár 14 éve bicozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!