Versenybringába hány BAR nyomást kell fújni?
Figyelt kérdés
6-7??2011. dec. 14. 16:14
2/14 A kérdező kommentje:
Áh, annyi az autóba kell, annyitól a versenybicikli még lapos
2011. dec. 14. 16:33
3/14 anonim válasza:
8-9 bar. De külsőn rajta kellene lennie. A Versenyzők 9,5 BARra szokták.
5/14 anonim válasza:
hát nem tudom... az enyémet 3.0-nál nem mertem tovább fújni, mert kemény volt. kell neki több?!
6/14 anonim válasza:
8-9 környékére, de ha nem szereted, hogy nagyon pattog, vagy nem vagy nehéz(60 kiló alatt) akkor elég lehet kevesebb, de 6 alá nem mennék.
7/14 anonim válasza:
Én 9-re fújom mindig! A külsőmre 7 van írva, de az évek azt mondják hogy nem lesz baja!
8/14 anonim válasza:
Én 7-8 között szoktam. Az alatt nálam megnő a felütéses defektek száma.
9/14 A kérdező kommentje:
Én 6,5-nél nem mertem többre fújni még, de legközelebb rakok bele 8-at, csaknem durran ki. Régen én is sok deffekfet szoktam kapni, akkor 4-5 bart se fujta bele, csak egyszer megfogtam egy versenyző kerekét és meglepődtem hogy ilyen keménynek kell lenni...
2011. dec. 14. 23:15
10/14 anonim válasza:
Inkább feltetted ezt a kérdést, ahelyett, hogy leolvasnád a gumin lévő feliratokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!