Hogyan kell sokáig egykerekezni biciklin?
Figyelt kérdés
Valaki legyenszíves részletesen írja le, hogy hogyan kell egykerekezni sokáig. Gondolok ez alatt arra, hogy a váltók hányasba vannak elől, hátul, milyen gyorsan kell tekerni, hogyan kell úgy fékezni, hogy lassuljak, de ne essen le az első kerék stb.. tehát az egész menetét az egykerekezésnek.2011. nov. 3. 20:54
11/13 anonim válasza:
ez egyensúlyérzék kérdése, szerintem mielőtt ilyet akar, próbálj meg előtte tekerés nélkül megállni 2 majd 1 keréken. ha az első kettő nem megy, akkor ne veszélyeztesd magad a fenti művelettel.
egyébként egy nagyon jó oldal a bmxtrukkok.hu, ha nem bmxed van akkoris hasznos lehet
12/13 A kérdező kommentje:
oké köszi:D de mondjuk az egykerekezés már általában 10-15 méterig megy, tudom nem a legjobb, de legalább az is valamixdd és amúgy hogy kell egyhelyben megállni biciklivel?
fékezek és akkkor rugózni kell a biciklin, vagy hogy?
2011. nov. 7. 06:51
13/13 anonim válasza:
Megállsz, majd a kormány jobbra balra forgatásával egyensúlyozol. De a közbe a féket be kell húzni. Én is most tanulgatok egy kerekezni van amikor sikerül. De általában 1-2 méter után eldőlök oldalra..... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!