Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek megvegyem ezt a...

Szerintetek megvegyem ezt a BMX et?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és szeretnék megtanulni pár trükkök szerintetek jó választás?

[link]

2011. okt. 12. 19:46
 1/6 anonim válasza:
szerintem kezd egy kevésbé jó bmx el ami könnyebb is és olcsóbb és sok olyan gyereket ismerek aki megveszi adrága bmx et és nem trükközik vele arra meg fölösleges ez az én véleményem
2011. okt. 12. 19:51
 2/6 A kérdező kommentje:
De azért tudok pár trükköt szóval én nem potyába veszem!
2011. okt. 12. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Szépnek szép, meg biztos jó is, de sztem kezdetnek lehetne vmi olcsóbbat is feleennyiért, ahhoz, h rommá törd, az is jó lesz.

Aztán ha még 5 év múlva is érdekel a dolog, vedd meg.

Lehet, h addigra deszkázás lesz a menő, vagy a wakeboard, vagy akármi (mármint számodra).

A pénzt meg költsd másra. :)

2011. okt. 12. 20:42
 4/6 anonim válasza:
Ez egy szar, érdemesebb valami kifejezetten bmx márkát venni, Pesten van egy üzlet ami csak bmx-ekkel foglalkozik, ott nem foghatsz mellé.
2011. okt. 14. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
gondolom azért nézel szlovák oldalakat mert felvidéki vagy, de biztos vannak ott is csak bmxes boltok. ott érdeklődj utána, nézd meg előtte testbikon. én is azt ajánlom hogy minél olcsóbbat vegyél, és ha széttörted és még érdekel, akkor válts profira. addigra már olyan körökben mozogsz, hogy tudni fogod mi a jó, és lesz saját tapasztalatod is. ha jó minőséget akarsz akkor wtp de azok nagyon drágák
2011. okt. 15. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól néz ki,de nem ér meg ennyit azért hogy egy új trükk tanulásánál roncs legyen belőle.Vegyél egy olcsóbbat azon gyakorolgass aztán amikor már jól mennek akkor kezdhetsz gondolkodni hogy milyen legyen.De szerintem ne vedd meg,ha utána csak egy roncs lesz belőle...hidd el..tapasztalat.13/L
2011. okt. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!