Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek megvegyem ezt az...

Szerintetek megvegyem ezt az órát? Vajon mennyire mér pontosan?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 5. 14:39
 1/4 bix ***** válasza:
ennyiért nem vészes. jobbak azok amikhez van mellkaspánt egyébként. halálpontos egyik se lesz, de jó közelítésnek megfelel.
2011. júl. 5. 15:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát igen, csak nem mindegy +/- 50kcal-t vagy csak +/- 10kcal-t téved...

Akkor már megérné egy pántosra beruházni?

2011. júl. 5. 15:02
 3/4 bix ***** válasza:

egy kiló zsír kb 8-9000 kcal:) ott már 10-50 kcal difi annyira mindegy:)

egyik se lesz pontos. a kalóriaégetés mennyisége nagyban függ a testzsír százalékodtól, ami viszonylag dinamikusan változik ha jól csinálod az edzést, és azt nem fogja tudni egy óra se megmondani neked... értelem szerűen a több/nagyobb izom több kalóriát éget el ugyanolyan pulzusszám mellett. 100 kilós elhízott nő vs 100 kilós leszállkásított testépítő példája

2011. júl. 5. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Ezeket elméletben tudom, csak már nem tudok mibe kapaszkodni. Normálisan eszem (mármint életmódot váltottam), heti 3* futás/ellipszis/spin, ebből az egyik alkalom 1,5 óra és január óta összesen 10kg ment le. 84kg-ról indultam. Dokihoz csak 15-én megyek, mert itt olvastam, hogy lehet gond a pajzsmiriggyel, főleg hogy szültem 22 hónapja...

Azért köszi a választ! :-)

2011. júl. 5. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!