Milyen BMX-et ajánlotok?
Nekem is hasonló céljaim voltak, aztán végül terepre meg hosszútávon is használom.
Érdemes nézegetni a testbike oldalát.
Nekem 2011es csepel van, kb 46-48ért vettem egy boltban, már nem tudom, de szerencse, mert 49 a hivatalos ára.
Azt kell tudni róla hogy nehezebb mint a mai divatosabb külföldi biciklik, viszont cserébe nem törik szét a váza. Nekem ez fontos, másoknak más.
Streetre a kissrácoknak biztosan elmegy a mongoose is meg hasonlók, de terepre nem vinném.
Ja és nagyobb a tárcsa is rajta, amit egy streetes egyből lecserélne, én viszont pont ezt szeretem.
Ami a hátránya szerintem hogy a hajtókar nekem kilazul mindig és nyikorog, ez zavaró. Ez orvosolható egy rögzítő ragasztóval. Minden gyári rajta.
Ha mindennapos használatra kell, ajánlom a sárvédőt is hozzá, nekem az is lett, meg világítás. Ha látja a rendőr hogy legalább villogsz, nem büntet meg. Nem utolsó sorban talán téged sem ütnek el, de ez nem jelent sokat.
A város néha terepnek számít, nagyon rosszak az útminőségek néhol, készülj fel a defektekre is, tehát legyen nálad kulcs, foltozó készlet, pumpa.
Én például egyszer elfelejtettem hegyről lefelé kesztyűt venni, és szó szerint lejött a bőr a kezemről.
Ez mongoosban megint más, mert ott állítólag csupasz kézzel jobb is, de nyilván megint más célra használja ott az ember.
Szóval most döntsd el, mire kell, mert utána nem fogsz nagy távokat tekerni mongoosesal. Lehet hogy nem néztem körül nagyon, de azt vettem észre hogy a csepel a legmonstrumabb építmény ebben a témában, ezért vettem (nagy tárcsa, erős váz, meg nem utolsó sorban hungarikum is).
mongoose felejtsétek el, meg szerintem csepelt is.
Még ha csak gurulgatni kell akkor is minimum egy Haro-t de inkább használtan nézz valami komolyabbat már 50-ből egész jót kapsz amivel trükköket is tudsz csinálni. A másik ahogy előző válaszoló is írta, mire kell? (street, dirt, boltba menni stb..) Ha streetre akkor alacsonyabb vázút keress az parkba is jó ha dirt-re akkor magasabb vázút keress. Hogy ha te egy két kisebb trükköket szeretnél végre hajtani akkor vegyél valami komolyabbat mert abból az lesz, hogy el kap a vágy és mégtöbbre vágysz majd, most még hiába mondod az ellenkezőjét :))) Amúgy én street-es vázút vennnék mert avval is bármikor tudsz terepre menni de ugyanígy dirt-es vázzal is szóval lényegében teljesen mind1, annyi, hogy nem mind1 milyen gumival mész mert ha terepgumival akk nehezebben csúszól ki de ugyanúgy kicsúszól ha szar a pálya, ha meg sima gumikkal akk könyebben megcsúszhatsz. amúgy én is ajánlom testbike-ot most is vannak nagyon jó ajánlatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!