Kazettás vagy menetes a racsni?
Az alábbi 2 kép alapján meg tudnátok nekem mondani, hogy ez a racsni kazettás vagy menetes? Le szeretném szedni, de nincs még hozzá célszerszámom ezért szeretnék valami olyan szerszámot beszerezni, amivel le tudom kapni. Tudnátok segíteni?
A képek:
Ha kell, csinálok még képeket. Előre is köszönöm mindenkitől a segítő válaszokat!
Ha az egészet le akarod venni, akkor valami ilyesmi kell hozzá:
nyulbarát: Nem nagyon értem miről beszélsz, hogy hova kellene a csavarhúzó vagy szög...
zoligyerek: Én is valami ilyesmire gondoltam, csak nem tudom melyik lesz jó hozzá, mert sokfélét találtam már neten...
Akkor újra: ha az egészet le akarod szedni (mert éppen lecseréled) akkor a leszedő kell, amiből valóban több méret van. És ugyanúgy néz ki a kazettás és a menetes leszedő is.
Ha csak a csapágyat akarod piszkálni, akkor elég azt a külső gyűrűt kitekerni és lejön a lánckerekes része, de a bele az agyon marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!