Mi a külömbség a kazettás és a menetes kerékpár hátsó-agy között?
Figyelt kérdés
Úgy tudom a kazettásnál kissebb eséllyel görbül a tengely fogaskoszorú felöli vége. Miért? Közelebb van a csapágy a felfüggesztéshez? Azért érdekelne mert nekem a 3. tengelyem görbül el és azt sem tudom, hogy menetes vagy kazettás az agyam. Előre is kösz a választ.2009. ápr. 15. 13:08
2/5 anonim válasza:
a menetesbe van egy menet és azon forog a csapács a kazettásat meg nemtudom
3/5 anonim válasza:
mindössze a fogassor rögzítésében van különbség.
4/5 anonim válasza:
a kazettásba már be van építve maga a racsniszerkezet a menetesekbe azaz amiket én eddig használtam a fiximbe nem volt (jogos hogy azokban nem volt mivel fixiben használtam:D) szal én fix lánckereket raktam rá örökhajtáshoz, de lehet rá rakni racsnit is és akkor singlespeed futárgéped lesz(: remélem segített
5/5 anonim válasza:
viszont a kazettás tartósabb ha a tengelyt nézed mert a csőtengelben van még ugye a gyorszár is ami pluszt jelent, szóval ha nehezebb emberke vagy akkor a kazettásat ajánlanám ha ilyen 50 kiló körül vagy és csak város akkor viszont a menetes jobb, általában jobb a csapágyazásuk (ezek alatt értem Miche, Campagnolo stb.) előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!