Kazettás fogaskeréknél számit, hogy HG vagy UG?
lecseréltem a régi fogaskerem, és ez vmi hyperglide..állitolag ez új. de a régi fékváltókarokkal nem müködik rendesen..ez tényleg igy van?
bár én se tudtam normálisan beállitani a váltót..holnap elviszem szervizbe..hátha...
most az ug csak újabb fékváltókarokkal kompatibilis vagy mi?
még annyi: a váltókar esetén csak annyi lehet a gond, hogy mennyi bowdent húz egy váltás során, de ha belövöd rendesen az alsó és felső végpozíciót, akkor szerintem teljesen használható lesz kis finomhangolással. Nem a váltókarral lesz itt a gond.
Ha szeretsz bringázni és sokat is szoktál, érdemes utánaolvasni a bringaszerelés csínjának-bínjának, mert sajnos elég sok szerelő madárnak nézi a vevőt.
köszi a választ. egyébként tényleg igy van ahogy mondod, ami a szerelőket illeti.
még egy kérdés: 8 sebességes kazettás agyon lehet normálisan használni 7 sebességes kazettát? hézagolóval?
Van nekem egy olyan hátsókerekem amiben van egy 8 sebességes kazettás agy
de a váltókarom 7 sebességes, a váltóm shimano altus.
kérdésem, 8 sebességes agyon lehet normálisan használni 7 sebességes kazettát?
vagy az annyira nem ajánlott inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!