Hanyas méretű országúti váz kéne nekem?
Ma voltam nézni bringát és kérdeztem a váz méretét.Az eladó persze azt mondta hogy pont jó nekem..Nah:)... hát lehet csak azért mondta mert hogy eladja.de nem biztos! A vázon kerestem a méretet de nem találtam.Hol van az a vázon feltüntetve?Vagy elég ha viszek egy mérőszalagot és lemérem középső agytől odáig, ahonnan kijön az üléscső? A magasságom 185-190 között van,mekkora vázat ajánlotok? de az üléscső állításával lehet ugye növelni kicsinyíteni.A lábam kitudom nyújtani vagyis amennyire kell.és 27 es kerekek vannak benne ha jól láttam.én 28 asokról tudtam vagy ez nem számít?azt később tudom jobbra cserélni?Illetve mi az hogy szingós?más kérdésem azt hiszem nincs:D
várom válaszaitokat
Országúti kerékpár váz méret meghatározása
148 - 152cm 47 - 48 XXS
152 - 160cm 49 - 50 XS
160 - 168cm 51 - 52 - 53 S
168 - 175cm 54 - 55 M
175 - 183cm 56 - 57 - 58 L
183 - 191cm 58 - 59 - 60 XL
191 - 198cm 61 - 62 - 63 XXL
Csak, hogy itt is meglegyen...
Előző vagyok.
A vázon a méretek mindig máshol vannak feltüntetve, ez márkafüggő. Láttam már olyat, hogy az üléscsövön volt rajta, vagy a kormányon, a váz alján, vagy csak a papirjain volt rajta. Ha 27" kerekek voltak benne akkor a legjobb arra cserélni ha elkopik a felület. Lehet persze vastagabbat, vagy vékonyabbat de akkor kell egy új felni is, ha jól tudom. Kerék ügyben nem vagyok valami zseni.Az üléscső állításával nem tudom mit akarsz növelni vagy kicsinyíteni. Maximum azt tudod vele növelni, hogy milyen magasan ülj, ha közelebb szeretnéd az ülést a kormányhoz, tehát ha az ülés -> kormány távolságot akarod állítani akkor max. az ülésen lehet 1-2cmt előbbre húzni, vagy hátrább tolni. Ez is sok mindentől függ. Nem mindegyik ülést lehet állítani így. Mindenestre az eladónak tudnia kellene, hogy melyik váz mekkora.
Szintén előző vagyok :D
Azt hiszem 25".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!