Ez jó idő? 4,6km,200m emelkedés,16perc 20mp.
Mihez képest? Eliud Kipchogehez képest sz4r, Marinénihez képest Isteni teljesítmény.
2011. júl. 22. 11:05
2/10 A kérdező kommentje:
A többi 16 évesez képest:D. De azért contador se tudna 17alatt jönni kox nélkül:D
Profiknak ez kb. 7-7,5 perc. Nem több. Contador meg egy... nem is mondom mi, a tegnapi szakaszon megmutatta a "hatalmas" tudását :D nagyon tetszett a képe, amikor beért a célba, és látta, hogy 4'40"-et kapott Andy-tól :D
Na de egyébként mindig van hova fejlődni, tekerj sokkal többet, és meglátod, lesz eredménye.
2011. júl. 22. 12:16
Figyelj, jó teljesítmény, de mindig lehet jobbat nyújtani. Contador lehet koxol, ezt nem tudom, én erőedző vagyok (tehát közöm nincs a biciklizéshez) bár 4 évvel idősebb, én a saját kis montimmal lazán megcsinálom neked ezt, bár mint minden ez is környezet függő. Egy jó atomkátyús úton esélytelen a dolog, pont úgy mint egy kacskaringóson.
2011. júl. 22. 12:18
Hát ha nagyon kezdő vagy még akkor jó. Én ezt 10 perc alatt lenyomom(nem dicsekvésképp mondom). Minnél többet edzel rá, annál jobb teljesítményt érsz el. Minden jót s hajrá!
15/F
2011. júl. 22. 13:32
Maga a táv nem sok, de a 200m szintemelkedés átlag embernek elég rendes meló.
Szerintem átlag emberhez képest ez jó idő. Én biztos, hogy ez alatt lettem volna. Jó, nyilván ne versenyzőkhöz hasonlítsuk4
2011. júl. 22. 14:08
Ennyit montival megcsinálok neked 9-10perc alatt. Bár én elég jó ideje bringázok....
2011. júl. 22. 17:57
8/10 A kérdező kommentje:
hiddel énis jóideje bringázok, hegyekben, országúton. De a körülmények is sz@rok voltak szerpentin, kátyú. Már az elején meghaltam, aztán a vége meg egyenes volt, ott meg mentem 25-el. Ha jobban beosztom az erőmet lehet, hogy megy 15 alatt is, de 10 perc kizárt, max ha sikeresen versenyzel. Többi felnőtt aki néha versenyez is 14körül ment, szvl 15évestől kizárt a 10p. Azon a helyen.
Előző vagyok.
Nekem az átlagsebességen olyan 35-40 szokott lenni, ha belelépek. Ha normálisan megyek akkor 25-30. A rekodrom eddig 51.3km/h volt.
2011. júl. 24. 11:30
Nem rossz teljesítmény, 19/F, 5 éve bringázom. 1 éve országútim van, amit én építettem, egy régi bringából, meg pár új alkatrészből. Nemrég mértem távot én is: 5 km 8 perc alatt. ;DD
2011. júl. 24. 23:52
Kapcsolódó kérdések: