Mi a véleményetek erről a bicajról?
Hogy érted, hogy milyen típusú?
Az első váltó felső bilincses alulhúzós váltó, a hátsó valszínű TX31-es, annál lejjebb talán már nincs is.
Igen, pontosan a típusra lettem volna kíváncsi. És szerinted ez jobban megérné vagy ugyan az a gagyi más köntösben?
Az alivio (vagy az Sram x4) jó a biciklidre, amire figyelj vásárláskor, hogy milyen vastag a cső maga (habár az alivio 31.8 és 34.9 mm között állítható) ->első váltó
a hátsót biztos fel tudod rakni, emrt arra tudtommal csak egy szabvány van. A bonyolult része a bowdenek bekötése, ezt a helyedben szervízre bíznám, mert akkor ők egyben be is állítják. Amire még majd szükséged lesz az szerintem egy hosszabb nyeregcső, mert ami a bicikliben van, az szerintem rövid lesz, de ne legyen igazam :)
[link] ->ebben megtalálod a helyes ülésbeállítás elvét!
tényleg, elméletileg a decathlonban vannak szervízesek, lehet ha megveszed előre a váltót, ott ingyen ki is cserélik neked, amikor megvásárolod a kerékpárt! Egy kérdést mindenképpen megér...és akkor nem kell vele bajlódnod + spórolhatsz is...
Nekem a Hervisben anno tök jófej volt a srác, csak a klubkártyámra tekintettel beállította a nem náluk vásárolt gépemet...
hiába raksz drágább váltót erre a bicajra, ugyanolyan szar marad. az új váltó miatt nem lesz könnyebb a hiten váz, nem lesz jobb a kerék, nem lesz jobb a gumi. ezek sokkal fontosabbak, mint az hogy milyen váltód van. ha nem mászol hegyet, kb 1-2 áttételt fogsz használni, erre költenél ezreket? erre a leggagyibb váltó is több, mint elég.
ez olyan, mintha egy versenyautó váltóját tennéd be egy suzuki swiftbe. az egódnak biztos jó, de semmi értelme, csak pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!