Mi a véleményetek erről a bicajról?
Nem országutira gondolt szerintem az illető. Amúgy egy trekking lenne az ideális választás.
Mondjuk én akár egy ilyenen is gondolkodnék: [link]
Jó kis Scwinn-csepel, ezen tényleg nincs ami elromolhatna, nem is feltűnő viszont elég jól lehet vele haladni. Tudom, hogy a kinézete nem a legfrissebb de úgyis a retro a menő egyesek szerint. :D Újonnan 35 körül kapható.
a montikkal nincs semmi gond, mert lehet arra is vékonyab (1.5) gumit rakni, csak ha már úgyis csak országúton (városban) tekersz, akkor valóban egyszerűbb lehet egy trekkingel az életed.
Az általad kiszemelt gépről: az a baj, hogy ebben a kategóriábankb a szenvedés vár rád...ezek alapváltók, ha fontos , hogy ne kerregjen, nagyon sűrűn kell utánállítannod. Ha esetleg rá tudsz szánni/rászánnál 1,5szer ennyit, akkor már vehetnél egyy Capriolo Varanust. Ez sem csúcsgép, de lényegesen jobb a felszereltsége, kevesebb vesződséggel és több élvezettel fog járni a használata.
->nem csak itt találod meg, ha beírod a google-ba, hogy capriolo akció, akkor több boltot is kidob
ez a minimum. A linkeket csak az ár miatt raktam fel, közel hasonló áron lehet találni boltokban is. Alivio alá ne add.
Ha nem találnál olyan áron hátulra egy másik lehetőség (ami ráadásul most akciós, és elég jónak tűnik):
A váltókarok elméletileg maradhatnak, gyakorlatilag azért kérdezz meg egy szervízt. Az egész összköltsége amennyiben nem kell a karokat cserélni akkor 10e környékén alakul (az Srammal számolva), a mximum nem lehet több 14nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!