Érdemes lefesteni a biciklit?
Sziasztok!
Van egy kétéves Gepida Mundo 400-as biciklim pont ugyan ilyen színben:
Mivel a már meguntam a színét, meg egy-két helyen a festék is jön le úgy gondoltam otthon lefestem nem matt fehér illet még valamilyen színnel, de mivel sose csináltam ilyet van egy pár kérdésem is:
-Fog a aeroszolos (asszem ez a neve :D) festékszóró az eredeti festéken?
-Szétszedni nem gond, össze rakni sem. Viszont ha úgyis szétszedem kicserélem a váltót a racsnit meg a marokváltót... menyire nehéz ezt megcsinálni? Sikerülne, ha nem túl sok tapasztalatom van ebben a témában (max netes leírásokkal :) ) ?
Köszi előre is a válaszokat.
szerintem először csiszold le a festeni kívánt felületet majd egy jó fajta akril festéket ajánlok (asszem azt nem kell lakozni) gyors és viszonylag tartós a festésnél arra figyelj h ne csurogjon a festék a biciklin
sok sikert :)
Váltót kicserélni nem egy nagy dolog. A vázhoz rögzítő csavarokat kell ki és becsavarni. Ennyi.
A racsnit kicserélni sem bonyolult, ha van racsnileszedőd.
A marokváltót, váltókart kicserélni, annyiból tart, hogy meglazítod a tartóbilincs csavarját, lehúzod a kormányról. Fölrakod az újat, bekötöd a bovdeneket.
És tapasztalat nélkül menyire lehet jó eredményt elérni?
Illet a "viszonylag tartós" festék mit jelent?
Ha lecsiszolom meddig tegyem? Teljesen a vasig, vagy elég a gyári festéknek a felső rétegét?
Alapozó kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!