Mountain Bike-al mennyi az a sebesség amit el lehet érni?
Figyelt kérdés
csak kiváncsiságból, 16 sebességes, kb 10 éves full shimano bringa, mennyi az a sebesség amit folyamatos tekerés és fokozatos váltásokkal le tudok érni?
16/L
2011. jún. 12. 17:05
11/13 anonim válasza:
utolsó 70el meredek lejtőn maximum. Az a 16 sebesség elég kevés meg hát ha 10 éves nem is lehet könnyű. Szerintem kb35. Nekem 2 éves Mtbommal, schwalbe kerekekkel(amiknek nagyon kicsi a kördülési ellenállásuk, szinte olyan mint egy slick) elértem vele az 50et sík terepen 27 sebességgel(3*9)
12/13 anonim válasza:
A legfontosabbat nem vettétek bele a szembe szelet ha az nincs akkor menet szél van 70 mounten bike vel 16 sebességgel lehetetlen én szélárnyék nélkül slick gumival 24 sebességes keróval tekertem ki sík terepen a 49,2 km/h-t
13/13 anonim válasza:
tökmindegy hány sebességes, lehet 50is ha olyan áttételek vannak rajta, hogy 40et se lehet ktekerni. elöl 44, hátul 11-el nekem talán 50ig megy, akkor már teljesen kipörgök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!