Mountain Bike-al mennyi az a sebesség amit el lehet érni?
Figyelt kérdés
csak kiváncsiságból, 16 sebességes, kb 10 éves full shimano bringa, mennyi az a sebesség amit folyamatos tekerés és fokozatos váltásokkal le tudok érni?
16/L
2011. jún. 12. 17:05
1/13 anonim válasza:
Hát olyan 35-40 km per orát elérhetedvele.
2/13 anonim válasza:
több..
kb 60-70 km/h, de akkor nagyon vigyázzál...az a 70km/h nem olyan mint az autóból, és meg is kell vhogy állni, de lehetőleg nem az első villanyoszlopon vagy fán.
3/13 anonim válasza:
utolsó vagyok
kihagytam, hogy lejtőn!
4/13 A kérdező kommentje:
teljesen sík úton? ugyértem hogy se lejtőnek le se lejtőnek fel
2011. jún. 13. 17:40
5/13 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Nem egy motor, hogy ennyivel tud menni.
Változók: Bringa súlya, gumi szélessége, terep vagy slick gumi, mennyire vagy edzett, út minősége, bringa beállítása stb...
Én olyan 25-30-at tippelek, de ki tudja.
6/13 A kérdező kommentje:
shimano sis váltók, jó minőségü út, középszéles gumik
2011. jún. 14. 08:25
7/13 anonim válasza:
Kb 12 éves koromban egyszer 40 körül is mentem egy ilyennel (volt sebességmérőm), tehát nyilván sokkal többel is lehet vele menni. Azért egy országúti versenykerékpárnál biztos lassabb, amivel sík terepen a sprinterek "csodára" képesek.
8/13 anonim válasza:
Átlagban kb 25-30 körül tartható, ennél gyorsabban hosszú távon elég fárasztó (legalábbis nekem).
9/13 anonim válasza:
Ha elég edzett vagy, akkor ki tudod hajtani olyan 40-50-ig. Szerintem annál tovább már nagyon bajos, nem csak az ellenállása (széles gumi stb.) miatt, hanem mert nincs rajta elég nagy módosítású áttétel, ezért a lábadnak olyan gyorsan kéne mozogni, mint a motolla.
10/13 anonim válasza:
ha nagyon tekered akkor akár 70 km/h-val is mehetsz(elöl 1. hátul 7.) tehát a 21. sebességel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!