Hogy tudom a bmx-en kifeszíteni a láncot? (lejjebb. )
Figyelt kérdés
Szval már mindenhogy próbáltam nem vagyok kezdő sok mindent tudok de ez a redves lánc mindig ki fog rajtam.Bárhogy is meghúzom mindig visszaugrik.Kérlek adjatok tippeket mert utálom amikor laza és cseszekszik ott alul aza csörömpöl.Aannyira sikerül meghúznom hogy ne érjen hozzá de akkor is...2011. jún. 12. 14:18
1/2 anonim válasza:
ha kitudsz a láncból venni akkor vegyél ki pár szemet vagy ammennyit csak ki lehet, vagy vegyél félszemes láncot azt szemenként lehet bontani. hátul meg úgy is csúszópapucs amennyire csak kilehet annyira húzd ki a kereket(minél hátrább, annál feszesebb)
2/2 A kérdező kommentje:
okés köszi szépen :))
2011. jún. 13. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!