Hiperhajlítást végzek itthon, hogy rendbe jöjjön a tartásom. Szerintetek ez jó ötlet? Lejjebb
Figyelt kérdés
mivel nincs speciális állványom a gyakorlathoz, ezért úgy csinálom, hogy a derekamtól fölfele lelógok az ágyról, a lábamat pedig lefogja egy segítő, és hiperhajlítok. ezzel nem teszem tönkre a hátam? szerinted ez jó módszer? illetve a nyakizmaim is elgyengültek, erre valami jó eddzést esetleg tudsz?
előre is kösz
2011. aug. 16. 11:48
1/13 anonim válasza:
igen. de én a helyedben még úsznék is.
2/13 A kérdező kommentje:
tudom hogy az úszás lenne a legjobb, de nem megoldható
2011. aug. 16. 11:55
4/13 Ráffájel válasza:
Jó az, kiegészítheted sima törzsemeléssel is. Bár szerintem a húzódzkodás pozitívabban befolyásolja az ilyen problémát.
5/13 anonim válasza:
Fordítva is csinálhatod.
Hasonfekszel az ágyon és a lábaidat mozgatod fel le.
Csípőemelés
homorítás
merev testes tartás
kefélő fekvőtámasz
A legegyszerűbb ha utánanézel a gerinctornának,vagy elmész egy foglalkozásra.
Esetleg kipróbálhatod a kettlebellt.
6/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segítségeket
2011. aug. 16. 12:38
7/13 anonim válasza:
A hipernyújtás jó, de más alsó hátgyakorlatokat is csinálhatsz. (+eddz a hasadra is, mert ha nem lesz szimmetrikus az erő, akkor abból megint probléma lesz)
8/13 A kérdező kommentje:
okés :)
2011. aug. 16. 14:20
9/13 A kérdező kommentje:
birkózóhídnak utána néztem, de nem találtam róla semmit
tudna erre valaki esetleg valami konkrétat? :)
előre is köszi
2011. aug. 17. 23:28
10/13 anonim válasza:
jutúb wrestler bridge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!