Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciglit akarok vásárolni,...

Biciglit akarok vásárolni, amit kinéztem az jó?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó: [link]

Nem igazán értek én a bicajokhoz, pár éve sajnos nincs is de ezen most változtatni akarok. Akkor használnám amikor éppen kedvem lenne bicajozni, néha fél napos kirándulásokra elmenni, hasonlók.

2011. máj. 29. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok, haverom innen rendelte és ezt: [link]

Még 2009 nyarán rendelte (ugyanennyi volt épp akcióban), azóta azzal jár túrázni, egyszer nem volt vele gond. Most kezd a hátsóban nyolcas lenni, de 15kilós pakkal a csomagtartón szokott padkázni túrák alatt meg a srác is 100 kiló. Most cserélt külső gumit, mert x ezer km után kissé megkopott, amúgy minden más a gyári rajta. A pezsgő-fehér színű van neki, jól néz ki szerintem élőben és 59900-at bőven megér.

2011. máj. 31. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Tényleg jól néz ki ez a Magellan és az ára is egészen jó! Nekem is tetszik.

Én nem egész két éve vettem biciklit. Hervisben vettem egy X-Fact Extreme Pro nevűt.

6061 alu váz, Shimano Acera váltók, Shimano fékváltó karok, Shimano hajtómű, Alhonga fékek, Quando agyak, természetesen dupla falú alu felnik, stb. Szóval nem mondanám gagyinak a felszereltségét.

A teleszkópja mondjuk egy alapabb Suntour típus, de nekem ez is megfelelő városban, néha város körül kirándulgatni könnyű terepen. Nem DH-zom vagy ilyesmi, arra persze nem való.

Vettem mindezt akcióban kemény 45eFt-ért!!! Újonnan, boltból, garanciával. Ennyiért nem egyszerűen nem lehetett otthagyni.

Egyetlen típushibája van, ami viszonylag könnyen orvosolható (ezt vétel előtt is megmondták): a gyári monoblokk elég gyenge, hajlamos ~1000Km megtétele után megadni magát. Ezt kicserélni jobb minőségűre 2-3eFt-omba került.

Ezzel együtt én nagyon elégedett vagyok vele. Teszem azt hozzá, hogy én is 100kg fölött vagyok kicsivel.

Árulják most is ezt a típust, csak idéntől kicsit más a váz festése. Ha jól emlékszem valami 65-70 körül van most az ára.

Jó kis marketing fogással úgy hirdetik, hogy csak és kizárólag most 100e helyett ennyi az ára. Én folyamatosan figyeltem, soha nem volt még 100e ez a bicikli. :S

2011. jún. 1. 09:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Sőt, ma került a kezembe a legújabb akciós újság: [link]
2011. jún. 1. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!