Biciglit akarok vásárolni, amit kinéztem az jó?
Erről lenne szó: [link]
Nem igazán értek én a bicajokhoz, pár éve sajnos nincs is de ezen most változtatni akarok. Akkor használnám amikor éppen kedvem lenne bicajozni, néha fél napos kirándulásokra elmenni, hasonlók.
Kb egyet értek az előttem íróval. Ezért kérdeztem rá a teleszkópra.
Ennyi pénzből inkább egy márkásabb használtat (első teleszkópost), vagy 50-60-70 körül egy már megfelelő minőségű alu vázas szintén első teleszkópost vennék.
Igen igaza van az előttem íróknak sok ratyi alkatrész hamar tönkremegy, vegyél használtat de nézd meg hogy meg éri-e,
de még egy 20-ast rászánhatnál 60-ért már kapsz használtat ami márkás is.
UI:A "Bicigli"-t azt K-val kell írni:Bicikli... :d
Magellan Draco-t tudom ajánlani, ismerőseim közül többnek is van. Bírják a hosszú túrákat is megpakolva. Nekem Magellan Crater van, az is jó, csak egy picivel drágább. A belinkelt Cobra-nak a felszereltsége nagyon rossz az árához képest. Vegyél inkább egy régebbi szériából Draco-t, az nagyon olcsó mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!