Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik kerékpár a jobb? Sima...

Melyik kerékpár a jobb? Sima vázas vagy elöl teleszkópos?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 15:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
csepel magnum arról azthallotam hogy elég jó az árához képest
2011. máj. 16. 20:48
 22/31 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy jó, de 70.000 forint :S

nekem 50.000,- körüliek jönnének csak szóba

2011. máj. 17. 16:12
 23/31 anonim ***** válasza:

ja bocsi az árát azt nem tudtam

hát szerintem legyen az első dolog az hogy elmész a bicajboltba és megkérded ott a dolgokat

de ne azt mond h 50ért akarsz venni mert akk 60ért fog ajánlani mond azt hogy 40-45körül és akkor ötvenet fog mondani:D

szétnézek neked a enten pár bicaj után és majd még írok

2011. máj. 17. 16:27
 24/31 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, majd használom :)

Ha találsz valami jót, akkor oszd meg velem is (:

2011. máj. 17. 16:39
 25/31 anonim ***** válasza:

Hát 50ezerért jó minőségű teleszkópost ami vadonat új, olyat nem fogsz kapni, főleg nem kikapcsolható teleszkópost!

Ha tényleg csak néha akarsz aszfalton bringázni, akkor jobban megéri a teleszkóp nélküli, ha csak ennyi pénzt áldozol rá.

Mondjuk az aszfalt is olyan vacak kátyús rengeteg helyen, hogy ha már túl sokat mentem aznap és elültem a fenekem, akkor bekapcsolom a teleszkópot sokszor... De én sokat és hosszútávokat szoktam menni. Ja és amikor következik egy sima út, és elfelejtem lezárni a teleszkópot, és érzem, hogy hű de fáradok, akkor mondom magamban, hogy mekkora marha vagyok... Olyankor teleszkóp kikapcs, majd eszembe jut, hogy sokkal jobb lenne egy pillekönnyű országúti bringa...

Viszont én terepen is gyakran tekerek és ott is sokat. mert néha és keveset és lassan terepen menni bármilyen bicajjal ki lehet bírni, de direkt terepi túrát vagy mindennap hazafele néhány kilométer köves-gödrös földutat már kevésbé...

Tényleg legjobb, ha összeírod magadnak (vagy ide nekünk), hogy mondjuk egy évben mennyit és mire használnád. Lehet hülyeségnek tűnik, de nem az. Úgy biztosabbat tudunk ajánlani és a bringaboltosok is, meg te magadnak is!!!

Ha tényleg szökőévente kerülsz terepre és csak 50ezred van, akkor felejtsd el a teleszkópot!

2011. máj. 18. 10:09
 26/31 anonim ***** válasza:
én telós nélküli bringát használok 30ért vettem és megyek vele terpre is elég sokat elég komoly terepre
2011. máj. 18. 14:11
 27/31 A kérdező kommentje:

Most megfogtatok evvel, hogy lehet nem kell teleszkop.

A kikapcsolhatósat akkor szinte már biztosan kizárhatjuk, mert nincs 50-60 ezer alatt olyan??

A kerékpárt nem használnám napi szinten. Hétvégente elmennék vele ide-oda. Legtöbbször aszfaltra, de ha nem aszfalt, akkor is csak ilyen kavicsos,homokos út.(szóval nem ilyen erdei völgyben fel-le a fagyökerein keresztül)

Nyáron lehet, hogy többet használnám, de akkor is csak aszfalton.

Azt eddig lehet nem írtam, hogy 26os bicikli kell és 15éves fiú vagyok.(nem tudom számít-e :D)

2011. máj. 18. 17:58
 28/31 anonim ***** válasza:

Az ide-oda akkor azt jelenti, hogy, távolságban is csak kicsit?

Szóval falun belül, vagy át a másik faluba, vagy az azutáni faluba, de semmiképpen sem többórás és egész napos biciklizésről van szó, ugye?

Mert én így tényleg nem látom értelmét a teleszkópnak.

Sőt, mivel 15 éves vagy, fogsz még nőni is, előbb utóbb nagyobb bringa kell, meg magadtól is kitapasztalod majd, hogy a későbbiekben merre akarsz bringázni és ahhoz milyen új bringa lenne jó. Szóval még azt sem javaslom, hogy túl drágát vegyél.

Valami teleszkóp nélküli megbízható minőségű bicaj kéne, amit majd el tudsz adni ha meguntad. Tehát nem egy teszkós bicikli.

2011. máj. 18. 18:30
 29/31 A kérdező kommentje:

Pontosan egész napos biciklizésről nincs szó :)

Mondjuk 50km-nél többet nem tekerek majd egyhuzamban. (50et se csak kellett vmihez viszonyítani)

Értem és mennyiért lehet már jófajta, merevvázas kerékpárt venni? Esetleg tudtok ajánlani vmit?

2011. máj. 18. 22:15
 30/31 anonim ***** válasza:

na mivel már azt mondtad hogy 50-60közt akkor először a caprine cherokee-t ajánlaom haverom 4évig használta mindenféle niba nélkül és járt vele terepre is

[link] ezen az oldalon 55ért van de tavaly ilyenkor láttam boltba 45ért is.

ha nem találsz akkor van még a [link] ezt is lehet kapni 30-50közt

2011. máj. 19. 06:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!