Ez a szélességű gumi jó lenne ehhez a felnihez?
Gumi: 26x1,6"-os.
Felni: 26"-os, belső szélesség 19mm, külső 24mm.
A felnire az van ráírva, hogy 1,75-2,125" szélességig jó rá gumi. De a boltban azt mondták, hogy ezt nem kell ilyen szigorúan venni, mert a guminak az a része ami felfekszik a felnire, az ugyan olyan és ezért rá lehet tenni keskenyebbet is. Ugyan abból a gumiból az 1,6-os jóval olcsóbb is lenne, mint az 1,75-ös. Egyébként Continental City Contact reflexiós gumi.
Nem tudom kinek higgyek...
Ja, egyébként közben keresgéltem a neten. Az az érdekes, hogy én úgy láttam, hogy ebből a fajta gumiból nincs is 1,6-os, csak 1,5-ös, 1,75-ös és 2,1-es.
Lehet, hogy rosszul emlékeztek a boltban mikor kérdeztem és 1,5-ös van náluk?! Az még rosszabb. Ez elvileg aszfalt gumi, de azért jó lenne egy kis tapadás pl poros úton, netán néha kemény száraz földúton. (Persze ott csak óvatosan vele!)
Úgyhogy szerintem inkább megveszem a szélesebbet. Csak annak kicsivel problémásabb számomra a beszerzése.
Mindenesetre köszönöm a tanácsokat, hozzászólásokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!