A bicaj mérete 26os a vázé 16os ez kicsi?
Figyelt kérdés
én egy 180 cm es fiu vagyok elsősorban terepre kellene a bicaj de utcai közlekedésre is használnám bár ahhoz van másik bicajom2011. máj. 10. 20:16
1/5 anonim válasza:
Igen. Én is 180 vagyok, a vázam pedig 19"-os. És így sem mondanám hogy nagy lenne, sőt elviseltem volna eggyel nagyobb méretet is.
2/5 anonim válasza:
Igen. Ehhez a magssághoz a 18-19-es méret a megfelelő. Típustól, márkától függ, hogy melyik.
3/5 A kérdező kommentje:
hauser five bicajról van szó ami csak ebben a méretben van és azért az mert ahhoz képest h olcsó ugy tudom hogy jó bicaj
2011. máj. 11. 19:03
4/5 anonim válasza:
semmi esetre se vegyél kisebbet mint amekkora kell!inkább keress másikat mert akármien olcsó lehet ha hényelmetlen lesz
5/5 A kérdező kommentje:
ok köszi
2011. máj. 12. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!