Mi lehet a gond a sebességmérővel?
Másfél évet még ki kéne bírnia az elemnek (hacsak nem vezeték nélküli készülékről van szó, azok gyorsabban merülnek. Ott mind az adó, mind a vevő lemerülhetett, és csak az elemcsere után fogod megtudni, hogy melyik volt.)
Nekem furcsa, hogy "kattog a jeladó". Miért kattog? Az enyém nem kattog.
A jeladónak viszont lehet, hogy sok a 3 mm, a régi sebességmérőmnél szinte összeért a mágnes meg az érzékelő, csak úgy volt jó.
A kontakthiba forrása lehet a kormányon a foglalatban az érintkezés is, ott is lehet próbálkozni lökdöséssel vagy kontaktsprével (amennyiben drótos a sebességmérő).
Egyébként Cateye sebességmérőm eső után szokott ilyet produkálni, és van, hogy csak 2 hét után múlik el (főleg télen).
Az enyém akkor szokott meghülyülni, mikor merül az elem. Akkor mutat minden hülye, valótlan értéket.
Az enyém is vezetékes, de kb 1-1,5 évet bírt a gyári elem. Azóta kicseréltem az elemet, ~300Ft volt, és azóta jó megint.
Szerintem egy próbát megér mielőtt másikat veszel. De te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!