Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan szerelhető ki egy...

Hogyan szerelhető ki egy kerékpár gumibelsőből a szelep?

Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy eresztett a gumi. Kikaptam a belsőt, látom hogy semmi baja. Ellenben nem lehet feszesre pumpálni a kereket, mert a szelep ereszt. Ami érdekes, hogy csak addig ereszt, amíg a pumpa rá van tekerve, és lenyomja a szeleptűt. És nem a pumpa a sz@r. Ötletek? :D
2011. máj. 3. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
A szeleptűt a sapkával be kell tekerni mert nincs a helyén.
2011. máj. 3. 20:27
 2/9 anonim válasza:
Hát pedig akkor a pumpával kell hogy legyen a baj.
2011. máj. 3. 20:27
 3/9 anonim válasza:
Az is lehet
2011. máj. 3. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha autó szelepes akkor nem tudod kivenni. Ha angol szelepes akkor valószínűleg a szelepgumi szakadt el.

[link]

Ha úgy néz ki mint a képen akkor csavard le és húzd ki ami benne van. Kell rajta lennie egy guminak, azt szedd le róla és bringaboltban vegyél rá másikat. Én utoljára 5Ft-ért vettem.

2011. máj. 4. 08:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Márpedig szerintem vagy a pumpa hibája, vagy nem raktad rá elég jól a pumpát a szelepre. Néha sokat kell vele küzdeni. (Én fél éve vettem 10k-ért egy überszuper műhelypumpát, az tökéletesen zár.)

Egyébként autószelepet is szét lehet szedni, speciál szerszám kell hozzá, egyes szelepsapkákba építenek ilyet. Itt van egy kép róla: [link]

Valószínűleg nem kell szétszedned vagy kicserélned, elég, ha megszorítod.

2011. máj. 4. 10:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat :)

Autószelepről van szó. Most már 100% hogy nem a pumpa a rossz, mert pont ma pumpáltam vele fel haverom bringáját. A szelep a bűnös... Hogyan tudnám a szeleptűt megigazítani, mint ahogy az 1. válaszoló írta?

2011. máj. 4. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Van olyan szelepsapka aminek egy rés van az elvékonyodó végén az egy kulcsszerűség azzal lehet ki-be tekerni.Ezek fémből készültek.(első).
2011. máj. 4. 20:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Sikerült! Köszönöm a gyors választ első!
2011. máj. 4. 23:48
 9/9 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:48"

Amúgy utólag leesett, hogy te is ezt mondtad, csak valami miatt nem működik a link, és el nem tudtam képzelni hogy miről van szó. :D Még1X köszi mindenkinek :D

2011. máj. 4. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!