Mitől nyikorog a hátsó teleszkóp?
Figyelt kérdés
Scott Octane bicikliről van szó:
Cserélni lehet? Más fajta rugós teleszkópot lehet a vázba tenni?Már meg van olajozva.
2011. ápr. 21. 17:21
1/3 Vadmeggy válasza:
Ebbe a vázba szerintem felesleges bármilyen teleszkópot rakni. Jobb mint egy tesco bike, de nem sokkal.
A nyikorgás vagy a rossz rugó miatt van, vagy valahol mégsincsen megolajozva rendesen.
2/3 anonim válasza:
Ne olajozd, az nem tart sokáig, inkább zsírod meg. Valóban nem érdemes új telót venni, főleg nem egy nyikorgás miatt.
3/3 csongi2000 válasza:
nekem is ez a baj mar ma vagy 3szor szetszetem hogy megzsirozam de semit se er csak nyikorog de harom ev utan mit is harhatnek plane hogy en mezon is jarok vele es az ucam is eleg godros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!