Mit jelent az hogy lockolva van egy teleszkóp?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 15:18
1/6 anonim válasza:
elfordítasz egy kart vagy megnyomsz valamit ami lelockolja akkor nem mozog a teló ha azt amit elfordítottál visszafordítod újra mozogni fog
ez akkor jó ha emelkedőn mész és a villa mozgása csak az enegriádat venné el
2/6 anonim válasza:
Én aszfalton is le szoktam zárni. Nem mondom, hogy azonnal megérzem, de tuti, hogy a rugózás elcsen egy kicsit a menetenergiából :)
3/6 anonim válasza:
Igazábol csak kiálva tekeréskor van értelme.ha ülve tekeréskor is nagyon "bologat" abringa eleje akkor nagyon puha a teló.
4/6 anonim válasza:
utolsóval egyetértek, nyilván egyéni és súlytól/terep is függ, de nem szabad hogy nagyon érezze az ember aszfalton ülve. gondolom a sok kibekapcsolás nem tesz jót ami a használtságot illeti
5/6 anonim válasza:
[link] egy ilyenen is lelehet lockolni?
6/6 anonim válasza:
A képen átható eszközön nincs lock,de ha kicseréled a telókat (drágább mina "bringa") akkor lehet.
Persze olvastam olyat,hogy az olcsó ösztelósgép telói nem mozogtak,azaz volt bennük lock( csak az volt bennük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!