Nehéz megtanuli biciklizni 15 évesen?
Figyelt kérdés
nem cikizést várok hanem értelmes válaszokat...
kiskoromba állítólag tudtam biciklizni csak beleestem az árokba utána nem ment...
többször (sikertelenül próbáltam) de nem jött össze
most kb. 5 éve bicikli közelében se voltam...
sikerülhet megtanulni "újra" ?
2011. ápr. 11. 13:32
1/3 anonim válasza:
Állítólag a biciklizést nem lehet elfelejteni! Ha egyszer már megtanultad menni fog,és 15évesen is meg lehet tanulni.
Én is már jó rég nem ültem biciklin,de 1000%hogy menne.
2/3 anonim válasza:
Természetesen,kedves kérdező.:) Menni fog az,én se sokkal voltam fiatalabb,amikor megtanultam.:)
3/3 Raffi válasza:
Szerintem,ha ráülsz, megfogsz lepődni. Menni fog a bicikli, csak a felszállás és a leszállást gyakorold sík és forgalommentes területen. Még az is jó, ha átmenetileg az ülést lejjebb állítod, hogy a lábad biztosan leérjen. Sok sikert! Ja és az árokpartot kerüld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!