Miért ereszt le folyton a biciklim kereke?
Figyelt kérdés
Hátulra most tettem fel szombaton új belsőt és külsőt is, felszereltem , felfújtam de másnapra teljesen leeresztett. Létezne hogy manapság ennyire hülyének nézik az embert a boltban vagy én csináltam valamit rosszul. Egyébként a belső ,,motoros szeleppel,, rendelkezik.2011. márc. 29. 18:17
1/6 anonim válasza:
Vegyél rendes belsőt.Legalább 1 "cst" vagy "continental".
Szerintem a boltnak nem érdeke, hogy rosszat adjon elvégre "belőled" élnek.Ha meg van a blokk és normálisak szó nélkül adnak 1 másikat.Ha meg más nem lavor vízbe megnézheted, hogy hol lyukas.
2/6 anonim válasza:
Először derítsd ki hol ereszt. Kiszedés nélkül megpróbálhatod mondjuk a szelepet, ha nem ott, akkor ahogy az előző válaszadó írta: víz, aztán javítás vagy csere, ahogy szimpatikus.
3/6 anonim válasza:
Kenda belsőkkel szokott az lenni, hogy annyira pici a lyuk rajtuk, hogy még vízben sem lehet megtalálni és hosszú idő alatt eresztenek le. Gyári hiba, ha neked is ez van vidd vissza. A forgalmazó vissza fizeti nekik az árt, szóval nem lesz gond.
4/6 anonim válasza:
Azon kívül, amit fent írtak, hogy gyári hibás a belső, kilyukaszthattad szerelés közben is (velem már többször előfordult), lehet, hogy a felniszalag rossz (az védi a belsőt a küllők végétől, de néha elhasad), vagy a felni éles valahol (a szelep furata szokott sorjás ilyen lenni, de ez inkább csak új felnikre jellemző).
5/6 anonim válasza:
Ha valami éles kis dolog került bele az is kivághatta. Legközelebb terits le egy rongyot és azon csináld.
6/6 anonim válasza:
Defekt után maradhat tüske, szilánk az abroncsban, ami kilyukasztja az új gumit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!