Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek jól néz ki a...

Szerintetek jól néz ki a biciklim? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 17. 07:49
1 2
 1/12 bix ***** válasza:
elég komoly baromságot vettél... bár attól függ hogy mire. pincében porosodni kiváló lehet, de az összteleszkópos gépek a hegyekbe valók. ezzel viszont az abc-ig se mennék el ha 2% nál nagyobb az emelkedő. az első teleszkóp ugyanúgy ahogy a hátsó semmit nem ér, mozoghat vagy 5mm-ert, gondolom a hajtás is ennek a kategóriának megfelelő, a hátsó váltó piros fogasa ismerős, hugomnak volt ilyen valami alsó kategóriás sis cucc lehet talán... a tárcsafék meg aztán kell egy ilyen gépre, ha véletlenül el is indul akkor azért tudj megállni... városba jó lehet ez, de oda meg jobban jártál volna egy normális elemekből összerakott merevvázas géppel... tesko bike csak kicsit drágábban
2011. júl. 17. 08:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a bicikliket,de kívülről jól néz ki.

Ha igaz amit az első hozzá szóló írt,,talán cseréltesd vissza,ha üzletbe vetted.

2011. júl. 17. 08:43
 3/12 bix ***** válasza:

második: nem véletlen hogy egy normális merev villás, teló nélküli v fékes alap monti 50 k környékéről indul... és annak nincs nagyon extra felszerelése, ezek a "biciklik" simán kimerítik a gondatlan veszélyeztetés fogalmát. kolléga hasonlót vett a gyerekének, 30k körül, én voltam hülyének nézve hogy 150 ért csak első teleszkópos v fékes bickiklim volt és átb@sztak, egész addig amíg a gyerek egy "meredek" úton meg nem tekerte... bekapta a hátsó váltót karját a küllő, blokkolt hátsó kerékkel meg úgy csúszott neki a padkának, hogy az első teleszkóp kettétört.. a kissrác kulcscsontjával együtt...

ezek beállíthatatlan, nyikorgó, rugózásra 0 ipari hulladékok, ha ilyet árul egy kerékpárbolt ott én nyeregcsövet nem veszek... az összteleszkópos gépek hegyre valóak, de azokba egy első, duplavállas teleszkóp 5-10x annyiba kerül mint ez a gép, hogy a többiről ne is beszéljünk.

[link]

itt egy teszt hasonló horrorról, egész kellemes vasárnapi olvasmány:D

én downhillre (hegyről ereszd lefele amíg bírod című játék) őt használom

[link]

használtan 400k volt hasonló első teleszkóppal, jó állapotban... de az célgép, nem városba való.

ez a vas leginkább sehova...

2011. júl. 17. 11:15
 4/12 anonim válasza:

bix...

Te neked valami agybajod van?

A hátsó váltó kérlek szépen SHIMANO!

Neked az mióta 'alsó kategóriás cucc'.

Aki nem ért semmit a biciklihez,az ne szóljon...

Amúgy a kérdésre:Jónak jól néz ki,csak nem fogja sokáig bírni.

2011. júl. 17. 12:52
 5/12 bix ***** válasza:

ha értesz a bicóhoz akkor tudod hogy a SHIMANO még nem jelent semmit.... utánanéztem. ez kb 2 évvel ezelőtti turney a tz50-esnek más a burkolata. akkor visszavontam és sajnálom, mert ez nem beállíthatatlan vacak, hanem egy F@S így nagy betűkkel:D ennél lennebb csak egy hátsó váltó van a suntour belőpő cucca ami ugyanekkora vicc. 3k az új... még egy 5.5k-s acera is lehet szívás, az alivio amit már érdemes venni az 8k... jól mondtad semeddig nem fogja bírni, és addig is csak a nyűg van vele.

azzal meg te fejezted ki hogy mennyire értesz a bicókhoz hogy azzal érvelsz hogy ez shimano:D van ez a 3k-s belépőtől az 55-60k-s karbon xtr ig... szóval maradjunk abban hogy a shima is csinál ipari szennyet, ahogy nagyon állat cuccokat is. ez nagyon nem az

2011. júl. 17. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:

ha a kérdésre válaszolok akkor igen tetszik a bicikli mert jó a szine meg jól néz ki egyedül az a tárcsa üti ki a szemem meg a felirat h altrix

mondjuk egy Ktm felirattal jobban nézne ki mert sajnos ez a bicaj egy nagy kalap ka-ki

2011. júl. 17. 15:00
 7/12 anonim válasza:
Sajnos bix-nek igaza van, bár szebben is megfogalmazhatta volna. De igen, a vége ugyanaz :)
2011. júl. 17. 18:25
 8/12 anonim válasza:

Nekem volt ilyen ipari hulladékom (már megbocsáss) de 2 hét után villanyak törést szenvedett/tünk....mivel én is akkorát zakóztam, hogy a csuklómba került :'(..még mindig fáj..a bringára meg...keresztet vethetek.

Na utána fel lettem világosítva a bringa terén. Így nemsokára veszek egy jó gépet..:)

2011. júl. 17. 18:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem egy X-Fact 1.0 van, nem egy csúcsgép, de ezért a szutyokért nem adnám oda. :)

[link]

2011. júl. 18. 15:12
 10/12 anonim ***** válasza:
ja a képen nem az én bringám van, ezt a neten találtam, csak azért linkeltem be, mert ugyan ilyenem van, de ettől jobb állapotban.
2011. júl. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!