Nem ismerem a bicikliket,de kívülről jól néz ki.
Ha igaz amit az első hozzá szóló írt,,talán cseréltesd vissza,ha üzletbe vetted.
második: nem véletlen hogy egy normális merev villás, teló nélküli v fékes alap monti 50 k környékéről indul... és annak nincs nagyon extra felszerelése, ezek a "biciklik" simán kimerítik a gondatlan veszélyeztetés fogalmát. kolléga hasonlót vett a gyerekének, 30k körül, én voltam hülyének nézve hogy 150 ért csak első teleszkópos v fékes bickiklim volt és átb@sztak, egész addig amíg a gyerek egy "meredek" úton meg nem tekerte... bekapta a hátsó váltót karját a küllő, blokkolt hátsó kerékkel meg úgy csúszott neki a padkának, hogy az első teleszkóp kettétört.. a kissrác kulcscsontjával együtt...
ezek beállíthatatlan, nyikorgó, rugózásra 0 ipari hulladékok, ha ilyet árul egy kerékpárbolt ott én nyeregcsövet nem veszek... az összteleszkópos gépek hegyre valóak, de azokba egy első, duplavállas teleszkóp 5-10x annyiba kerül mint ez a gép, hogy a többiről ne is beszéljünk.
itt egy teszt hasonló horrorról, egész kellemes vasárnapi olvasmány:D
én downhillre (hegyről ereszd lefele amíg bírod című játék) őt használom
használtan 400k volt hasonló első teleszkóppal, jó állapotban... de az célgép, nem városba való.
ez a vas leginkább sehova...
bix...
Te neked valami agybajod van?
A hátsó váltó kérlek szépen SHIMANO!
Neked az mióta 'alsó kategóriás cucc'.
Aki nem ért semmit a biciklihez,az ne szóljon...
Amúgy a kérdésre:Jónak jól néz ki,csak nem fogja sokáig bírni.
ha értesz a bicóhoz akkor tudod hogy a SHIMANO még nem jelent semmit.... utánanéztem. ez kb 2 évvel ezelőtti turney a tz50-esnek más a burkolata. akkor visszavontam és sajnálom, mert ez nem beállíthatatlan vacak, hanem egy F@S így nagy betűkkel:D ennél lennebb csak egy hátsó váltó van a suntour belőpő cucca ami ugyanekkora vicc. 3k az új... még egy 5.5k-s acera is lehet szívás, az alivio amit már érdemes venni az 8k... jól mondtad semeddig nem fogja bírni, és addig is csak a nyűg van vele.
azzal meg te fejezted ki hogy mennyire értesz a bicókhoz hogy azzal érvelsz hogy ez shimano:D van ez a 3k-s belépőtől az 55-60k-s karbon xtr ig... szóval maradjunk abban hogy a shima is csinál ipari szennyet, ahogy nagyon állat cuccokat is. ez nagyon nem az
ha a kérdésre válaszolok akkor igen tetszik a bicikli mert jó a szine meg jól néz ki egyedül az a tárcsa üti ki a szemem meg a felirat h altrix
mondjuk egy Ktm felirattal jobban nézne ki mert sajnos ez a bicaj egy nagy kalap ka-ki
Nekem volt ilyen ipari hulladékom (már megbocsáss) de 2 hét után villanyak törést szenvedett/tünk....mivel én is akkorát zakóztam, hogy a csuklómba került :'(..még mindig fáj..a bringára meg...keresztet vethetek.
Na utána fel lettem világosítva a bringa terén. Így nemsokára veszek egy jó gépet..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!