Túrakerékpár, de milyen?
Figyelt kérdés
Mániám a kerekezés és ez évben szeretném bejárni Mo-t.(azért nem hosszab útra mivel még magyar hon ban sem jártam igazán)
De ehez egy normális túrakerékpárra lenne szükségem,ezért jöttem most ide hogy kérdezzek tőletek tapasztaltabb társaimtól hogy mégis milyen kerékpárt ajánlanátok nekem.
Nem kell hogy komplett bringa legyen ha kell össze is állítom.
Rengeteg oldalt átnéztem már ezzel kapcsolatban.
Konkrét elképzelésem nincs ezzel kapcsolatban.
Minden segítséget,tapasztalatot szívesen fogadok.
például hogy a választásnál mire figyeljek különösen stb
2011. márc. 21. 16:47
11/12 anonim válasza:
Szerintem ha valamit, akkor az spd-t ki kell próbálni, kölcsönkérni havertól. Pár éve elkapott a gépszíj és vettem egy garnitúrát. Jó volt a méret, minden oké volt vele, de pár km után kínomban üvölteni tudtam volna, hogy nem tudom tetszés szerint ide-oda mozgatni a talpam :( szóval elég szubjektív.
12/12 anonim válasza:
Én is bringázom, tavaly egy 3 napos tókört (Balcsi) toltam le, hátsó csomagtartón kb 25 kg-al (4 személyes sátor, mert a kicsit hugom elvitte, kempingszék teljesen fölöslegesen, stb). Nekem egy cross bringám van, neked is azt ajánlom. 70% aszfalt/30% terep aránynál (ha a terep murva, vagy max kitaposott erdei út) a monti fölösleges. Több mint 2x olyan széles a kereke, nagyon sok energiát vesz el a súrlódás. Én a Velencei-tó-kört montival 21km/h átlaggal tettem meg, a cross-ommal meg 25. Javaslok még egy triatlon könyöklőt (nézd meg, e-bike-on 10-ért már kapsz), nem csak kényelemben jelent sokat, de szembeszélben is segít. A helyedben bemennék egy bringaboltba, ráülnék párra, hogy megtudjam, milyen vázméret/kormánytípus stb a kényelmes, majd használt biciklik közt neten széténzni. Sajnos Mo.-on még most se sok bringaút van (a Balaton körüli családi tekergetésre hibátlan, sporttúrához a legtöbb helyen siralmas), lehet érdemes lenne valamelyik ev-útvonalat meglesni. Győrig kell eljutnod közúton, onnantól Nyugatra mindenhol kerékpárutak vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!