Kelly's Axis / Kelly's Coach bringákról mi a véleményetek? Mi a különbség köztük?
Az attól függ mire szeretnéd használni, de összességében jó bringák. Különbségek: A Coach-on acera, míg az Axis-on alivio váltó van. Az Axis egy csöppet nehezebb, de a jobb felszereltség miatt ő a jobb. Én Coach-ot semmiképp nem vennék, márcsak a 3x7 sebesség miatt (Az Axis-nak 3x8)
Az Axis-t bátran merem ajánlani, a Coach-se rossz de ennyi pénzért vannak jobbak.
Zömmel aszfalton használnám, de némi erdei utakon való túrázgatás (Használható egyáltalán az ilyen bicikli könnyebb hegyi terepen?) sem kizárt.
A Coach helyett mire gondolsz hasonló árkategóriában?
Illetve az Axisnak mi lehet hasonló szintű alternatívája?
Köszi!
Alkalmas rá, de csak nagyon finoman, hiszen ez egy trekking kerékpár. Azt hiszem neked egy cross kerékpár kéne, főleg hogyha nem szeretnéd kerülgetni a gyökereket az erdőben:D
Ez a 28-as kerekű kategóriában kissé drága lenne, így marad a 26-os. Ebben a kategóriában a váz bőven bírná, a teleszkóppal van némi gond, hogy alkalmas legyen a terepre is: Merida SUB 20-V + Valami komolyabb teleszkóp ( Ennek a típusát már a pénztárcád szabja meg, de 20e forint körül már egész jók vannak...) De akár mondhattam volna a Giant Boulder-t is hasonló felállással.
Úgy érted, hogy az Axis akár bírná az erdőt a teleszkóp kivételével? És a vékonyabb kerék az nem gond?
A 28 colt eléggé kultiválnám, kezdtem megunni az MTB vastag gumija és a 26 col miatti "lassúságot".
Pontosan, a váz bírja, ha ehhez társul egy komolyabb teleszkóp akkor akár kényelmes is lehet.
A Vékony kerék nem gond, csak találj hozzá megfelelő gumit, ami bírja az alacsonyabb, "terepesebb" nyomást. Talán még rá férne a legvékonyabb 2.00-ás Schwalbe Big Apple. Ezt akár 1,5 bar-on is használhatod, nem lesz semmi baja, viszont ha kiérsz az aszfaltra, beletolod az 5 bar-t és suhanhatsz is tovább.
Köszi! Akkor asszem nem járok rosszul az Axis-szal.
Az egyes évjáratokban van jelentős különbség?
2009 vagy 2010-eset választanék, 2011-es kicsit sok lenne nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!