Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Pedált meg zárat érdemes...

Pedált meg zárat érdemes tecsóban venni?

Figyelt kérdés

Nincs pedál a gépen, és egy komoly zárat (mondjuk U-lakat) is szeretnék venni. Tecsóban érdemes ezeket? U-lakatnál figyelnék arra hogy milyen kulcs van hozzá, pedál meg annyira nem bonyolult dolog talán.

Miből jönnének ezek ki? Vagy mire figyeljek oda?

2011. febr. 15. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
én tecsóban nem vennék semmi, mert nem annyival olcsóbb, mint egy normális bringaboltban akármi is. Viszont a legtöbb cucc használhatatlan, egyszer vasárnap vettem láncbontót tecsóban, mert még aznap kellett, szétbontottam a láncot és elcsorbult, úgyhogy össze már nem tudtam rakni. Eléggé ideges voltam. Kb. minden ilyen minőségű. U-lakatból érdemes egyszer picit drágábbat venni, aztán az úgyis eltart életed végéig. Én Kriptonite Keepert vettem 4500-ért. Ezen kívül a Citadel márkájút keress, ha olcsót de jót akarsz, azt már 3000-ért is kapsz. Pedál nem tudom, milyen van a tecsóban, de egy full fém platform pedál, ami szintén egy életen át kitart 1500 körül már kapható bringaboltokban. Most az 1-2000 differencia annyit megér szerintem, hogy ne elnyalódó menetes, legolcsóbb tecsó pedált használj és az U-lakatodat se lehessen egy tollkupakkal/álkulccsal kinyitni.
2011. febr. 15. 11:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia, köszi!

Van 2 bringabolt is a közelben, ahol árulnak alkatrészt. Akkor inkább oda gurulok!

2011. febr. 15. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmilyen alkatrészt nem szabad ilyen helyen venni. Azért olcsó, mert gagyi.
2011. febr. 16. 14:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Szevasztok!

2 bicajbolt van a városban, és EGYIKBEN SINCS U-lakat!!!!!

Végigjártam több barkács boltot is, de egyrészt nem tudják hogy mi az, másrészt (a nagyobb baj), hogy sehol SINCS!

A Tecsóban van 1990 Ft-ért U-lakat. Most meg kell vennem azt!!!

Nagyon rossz lehet????? :( Nincs más választásom! Egy zárat nem akarok net-ről rendelni! :(

2011. febr. 16. 15:17
 5/8 anonim ***** válasza:
nem jársz mostanában Pesten? Vagy ismerősöd sem jár? Hozathatnál vele. Én nem venném meg 1990-ért, habár nem tudom milyen gyártmány, de Citadel már van 3000-ért és az tényleg ér is valamit.
2011. febr. 16. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:

A teszkós U-lakat csak látványlakat. Egy gyakorlott bringatolvajnak gyerekjáték szétszedni/elnyisszantani....

Max a kezdő és alkalmi bicajtolvajok ellen véd....

2011. febr. 16. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Szakirodalom a lakatolásról, itt minden kérdésedre van indokolt válasz:

[link]

2011. febr. 16. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Union pedált árulnak, ami 1-2 évig jó. Amit most árulnak U lakatot 1990Ft-ért, az jó, mert edzett acél, a súlya is nagy, csak a mérete kicsi. Normál kulcsos, a zárszerkezet is jó. Amit korábban árultak az tényleg iszonyú volt.
2011. febr. 21. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!