16 éves vagyok kb.165cm és most akarok elkezdeni bmx-ezni milyen bicókat ajánlotok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 18:24
1/13 anonim válasza:
Sztem kicsit korábban kellett volna elkezdeni..
2/13 A kérdező kommentje:
hát szeintem semmit sem késő elkezdeni amúgy meg azért most akarom elkezdeni mert lány vagyok és ez nincs életkorhoz kötve .Miért te mikor kezted el?
2011. febr. 7. 20:06
3/13 anonim válasza:
igazadvan nem késő elkezdeni és milyen árkategóriában gondolkodsz és mire használnád?
4/13 anonim válasza:
ez a mongoose article 65E de a 2011-es modell jobb, erősebb streetre dirtre is elmegy és pár cuccost veszelrá jo haladóbicajnak is x)
5/13 anonim válasza:
én is mos szeretnék 1 ilyet husvétra (nem vok lány) én 14 vok szerintem megéri masszív bicaj kezdésre tökéletes
6/13 A kérdező kommentje:
aki 22:16 kor írt köszönöm hogy egyetértesz velem, és streetre esetleg dirtre és kb max:90 000 -ig. Úgyhogy ha tudsz vmi jó bicót ajánlani azt megköszönném:)
2011. febr. 8. 13:46
7/13 A kérdező kommentje:
aki 22:21-kor írt köszi hogy segítesz én is néztem ezt de az a baj hogy azt írják hogy nehéz.Én ezeken gondolkodtam mostanában:mongoose expert,capture,diagram vagy radio valzac ezekről esetleg nem tudsz vmit?
2011. febr. 8. 13:49
8/13 anonim válasza:
van 1 ilyen hogy verde eon ez 11 kg és 85 e 100 ról levan árazva teljesen újj csak az országban 1 helyen lehett kapni. az előző 2 is én voltam
10/13 A kérdező kommentje:
köszi:)rendes vagy légyszi felvennél msn-re?sora05@freemail.hu
2011. febr. 8. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!