Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Én vagyok dili, vagy túlságosa...

Én vagyok dili, vagy túlságosan megszállot?

Figyelt kérdés

Olyanokat csinálok ebbe a szar havas időbe is napi 40km tekerek meg reggeltöl(suli utánna) estig is kint szoktam lenni

nyáron átlagosan 60km....

meg gyorsulgatok elég szépen (45-52km/h )

tudom h egészséges a bicaj, de ez már nem árt?

Versenybicajom van. (országúti)

2011. jan. 28. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Most egy kicsit kipróbálnám én is faja lehet ennyit tekerni.

Na de..

1. hogy érzed magad? gondolom jó érzés letekerni ennyit. ízületeid? (a hideg miatt kérdem) meg különösen a térded bírja? mert ha igen akkor sztem jól nyomod és így tovább. olimpikonok is tekernek, és megfelelő táplálkozás mellett nem halnak bele, csak figyelj oda, meg neked is lehet egyszer megérné egy sportorvos konzultáció.. nekem is mondták, csak hát én nem járok orvoshoz :DDD

2011. jan. 28. 17:13
 2/6 A kérdező kommentje:

igen,jó érzés 40 el robogni :D jól birják az izülketeim a csuklóm szokott néha ha sokat fékezek, hiába hidrós fékek...

vhogy megnyugtat meg stb.. megszálot agyok most 150k fizettem ki rá...

kösz :) nemfogom 1 darabig abbahagyni (15 vagyok)

dokihoz én se járok max azzal gurulunk :D sok sikert neked is :)

2011. jan. 28. 18:14
 3/6 fantooom ***** válasza:
miért nem versenyzel???? ilyen teljesítménnyel jó leetnél
2011. jan. 29. 18:38
 4/6 anonim válasza:
szintén 15 vagyok, most szereznék venni egy országúti bringát, énis kb 150ezres árkategóriában. csak nekem öröklötten szar a térdem, úgyhogy 10-15 fok alatt orvosi utasításra nem bicajozhatok.. minden novemberben összetörik a szívem, de nyáron megvan a napi 60 km :) szerintem tök jó, és örülj, hogy te télen is mehetsz! :)
2011. jan. 30. 10:20
 5/6 A kérdező kommentje:
azért nem versneyzek mert nincs kivel.. hiába jó erőbe vagyok ha rendes távon belül nics verseny
2011. febr. 1. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
sport egyesület?
2012. jan. 3. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!