Túlságosan felmegy a pulzusom kocogáskor. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
165cm, 65 kiló vagyok, 25 éves nő. Fogyni szeretnék kb. 5 kilót. Egy hónapja biciklizek heti 3x1 órát, de sajna eddig nem fogytam semmit napi 1600 kcal mellett sem. most hogy jó idő lesz, futni is szeretnék. Vettem egy pulzusmérőt, a zsírégető tartományom 140-155 lenne. biciklizésnél csak 130-140 közé megy fel. Ezért gondoltam a futásra, de sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy a leglassabb kocogásnál is 170-175 körülire megy fel a pulzusom. Én zsírt szeretnék égetni, de ennél lassabban nem tudok kocogni. Sétálni nem szeretnék. Mit tegyek? Intervallumos futással próbálkozzak? Ha igen, hogyan? Fussak úgy ahogy tudok, aztán meg sétáljak egy percet? Így is fogyhatok? Hogy érhetném el, hogy folyamatosan kocoghassak 150 körüli pulzussal? 5 km-t futok egyelőre.2011. márc. 24. 19:51
1/1 anonim válasza:
Igen,mindenképp váltogatni kellene a tempót amíg össze nem szedsz egy alap állóképességet.Bár ha 5km lefutsz,akkor azzal nincs gond.
Vegyél egy időzítőt és 2perc kocogás,1perc gyors séta.
Aztán pár hét múlva 2p/fél perc 3p/fél perc stb.
Vagy 2perc kocogás/fél perc sprint.
A testzsír csökkenést meg elsősorban a jól beállított diétától várd,amit csak kiegészít az edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!