Világító szelepsapkáért büntethet a rendőr?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 20:06
2/17 anonim válasza:
Büntethet, de előbb lesz ötösöm a lottón.
3/17 anonim válasza:
Mér büntetne.Legalább van valami fény(a lámpa kívül).
4/17 anonim válasza:
Ezek akkora szemetek, hogy el tudom képzelni.... Városban múltkor megállítottak mikor este 10-kor mentem haza egyik ismerősömtől 2 utcára otthonról. Csak a világítós szelepsapi volt fönnt. Hadd ne mondjam, hogy milyen flegma és bunkó volt a rendőr. Mondjuk azért engem sem kell félteni:) ( de nem akarok bírságot) Alapból ki se szálltak. Mindegy... Nem volt bírság. Elengedtek. Mondja, hogy menjek át szépen a zebrán a kocsi előtt. Aztán elindulok és a hátsómat majdnem elkapta!!! Rohadt g.cik xD Részben jogos volt; na de azért ilyet... Pedig mindig van lámpám!!! Szóval ezek akkora szemetek, hogy akkor is leállnának magyarázni, kötöszködni -egy esti órácskában- ha lenne lámpád a bicón -szerintem.
5/17 anonim válasza:
Az alkotmányban benne van, hogy tiltott a világító szelepsapka. Feketepiacról jutottál hozzá?
6/17 anonim válasza:
Hehe az alkotmányos haver szellemes,turult és világító szelepsapkát az alkotmányba.Úgy is csak tákolmány lesz,ez is bőven belefér.Amúgy a zsernyák akkor berághat,ha a szel.sapkát megpróbálod lenyomni a torkán,hogy megvilágosodjon.P.Tibor
7/17 anonim válasza:
Csak a szelepsapka világított?
Jól értelmeztem?
8/17 Mephisto333 válasza:
Spanomnak az volt a motorján és +büntette a rendős simán... Azóta nincs rajta kék, piros ledes szelepsapka...De sztem ha biciklin van azé nem szólhatnak, mert akkor h dobhatták piacra ? Tescoba Vette!
9/17 anonim válasza:
Igen, büntethet. De mivel a rendőrök nagy része csak lézeng az utcákon meg röhög, úgyis elengednek mindenkit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!