Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt vegyek...

Milyen kerékpárt vegyek könnyebb túrákhoz?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennél azért kicsit többet is elárulhatnál. Legalább annyit, hogy aszfalton vagy terepen akarsz túrázni.
2010. dec. 11. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Aszfaltra országúti vagy túra, enyhébb terepre egyszerű MTB
2010. dec. 16. 16:26
 3/4 fantooom ***** válasza:

Ha csak tényleg túrázgatni szeretnél akkor ajánlom a trekinget, mert az mindenhol elmegy, és kényelmes, és energiatakarékos.

Ha esetleg szemezgetsz a versenyzéssel is, vagy marathonokat is szeretnél teljesíteni akkor monti.

2010. dec. 16. 17:37
 4/4 rondakutya válasza:

Nagyjából egyetértek az előttem szólóval, csak kiegészíteném azzal, hogy trecking cross bicajt ajánlanék. Én is sokáig kb 1 évig agyaltam milyen bicajt vegyek. Én a Mecsekben túrázgatok ahol felváltva kell nehéz terepen és aszfalton egyaránt tekerni. Plusz elöbb még el is kell jutni Mecsekig ha lehet gyorsan aszfalton. Ez olyan 30 kilométer. Messzebbre is megyek vele elég gyakran. 100 kilométer feletti túrák sem ritkák.

Tehát ha aszfalton jó tempóban akarsz tekerni és terepre is rá akarsz menni én egy cross bicajt ajánlok. Az enyém egy Kellys Axis [link]

Montit semmiképp nem ajánlok elég bután sokan még városba is montit vesznek pedig teljesen agyatlan dolog. Monti kizárólag nehéz hegyi terepre való széles bordás gumikkal. Városban aszfalton esetlen szegény. Országúton olyan jó 10 kilométerrel lassabb mint az én bicajom pedig én egy kényelmes 35 kilométeres tempót szoktam tartani. Ha sietek nagyon többel is.

2010. dec. 18. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!