Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Könnyebb túrázásokra milyen...

Könnyebb túrázásokra milyen kerékpárt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Hétvégi túrázásokra meg úgy általános használatra szeretnék egy megbízható kerékpárt max. 60.000 Ft-ért. Caprine Greenway-en gondolkodtam eddig, de gondoltam hátha tudtok valami jobbat.

A válaszokat előre is köszönöm.

2010. aug. 17. 21:23
 1/8 anonim válasza:
Caprine az elég jó kis ilyen túrákra :) vagy lazább CC-re
2010. aug. 17. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Kross Hexagon V4 (2009-es www.kross.hu)

de a caprine is jó!;) amelyik jobban tetszik

2010. aug. 17. 22:27
 3/8 anonim válasza:

Az én javaslatom, hogy semmiképp ne vegyél újonna. (60e ért nem kapsz márkásat) Vannak bicikli kereskedések, és ha veszel egy kb.: 40e -es biciklit használtan és rendbehozod a maradék 20 ból akkor jársz a legjobban.

Nagyon jó, tartós bringákat lehet így összehozni, csak kell érteni egy kicsit hozzá hogy milyet vegyél meg.

Amúgy én egy Merida vázas, full Deore LX felszereltségü Mountain Bike -ot, csak egy könnyed első telóval javasolok. 60e ből meg is van könnyedén :)

2010. aug. 18. 01:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom, nem igazán szeretnék használtat garancia meg egyebek miatt, nem értek hozzá annyira, hogy meg tudjam állapítani mi milyen állapotban van rajta.
2010. aug. 18. 01:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Alby:

Ja, Deore LX-et használtan lehet kapni lestrapáltat annyiért mint újonnan egy Deore felszereltséget. A Deore LX nagyon drága könnyebb túrázásra meg minek olyat?

2010. aug. 18. 18:13
 6/8 anonim válasza:
Na igen, a könnyed szót nem vettem figyelembe,boccs. Am nem mindig annyira lestrapáltak, elég jól birják, csak egy kicsit rendbe kell hozni s aztán 1 évig semmi gond nincs vele.
2010. aug. 18. 23:13
 7/8 anonim válasza:
Persze az olyat ki is kell fogni (csak egy kis szerencse)
2010. aug. 18. 23:15
 8/8 anonim válasza:
Hauser Grizzly? Dupla falu gumikkal? Nagyon jó. Nekem ilyenem van.
2010. aug. 21. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!