Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi lesz ha vizet töltök a...

Mi lesz ha vizet töltök a bicajbelsőbe?

Figyelt kérdés
Illetve mi lesz ha teljesen azzal töltöm fel, nem pedig levegővel?
2010. dec. 10. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem ki sem töltené a gumit és el sem indulnál a plusz súlytól :D
2010. dec. 10. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A folyadék összenyomhatatlan, ezért a peremen járnál, mert a puha gumi többi része simán felvenné elosztva a te 70 kg-odat.

Speciális kemény gumival megoldható 30 km/h alatt, de víz-túlnyomással kéne tölteni a gumit. Sajnos nagyon kemény lenne a rugózása, a vastag gumi drágább lenne. Azon kívül, hogy nehezebb is lenne hajtani(különösen a megállás-elindulás lenne rossz)a giroszkóp-hatás miatt 20 km felett ráadásul nehezebb lenne kormányozni is, mert tovább akarna menni egyenesen!

Ugyhogy k...a jó ötlet! A tiéd, vagy loptad valahonnan?

2010. dec. 10. 22:51
 3/9 anonim ***** válasza:
És hogyan akarod egyáltalán,a levegőtlenítést megoldani?
2010. dec. 10. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Es raadasul belefagyna. :)
2010. dec. 10. 23:09
 5/9 A kérdező kommentje:

A légtelenítés. a belsőből kipréselem az összes levegőt, illetve kiszívatom, aztán a kereket rendesen összeszerelem, a kereket utána úgy fordítom, hogy a szelep felül legyen, aztán készítek egy átalakítót, ami 1/2"-os csőről a szelepbe tudja nyomni a vizet, megnyitom a csapot... Csak az a kérdés, hogy a sima csapvíznek mekkora a nyomása, ill, ha nagyobb nyomás kell, akkor szivattyú tudok alkalmazni. Végül pedig teljesen feltöltöm.

Szerintem a holnapi napon ki is fogom próbálni :)

2010. dec. 10. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100% légmentes biztos vagyok benne, hogy nem lesz
2010. dec. 11. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Bárcsak láthatnám!

Nem toodnád feltenni a YuoTubera?

2010. dec. 11. 17:18
 8/9 acel válasza:

nem fog menni... a belsőt ha feltöltöd vízzel nem megy rá a külső, ha megtöltöd vízzel annyira hogy épp rámenjen a külső és utána töltöd vízzel ameddig csak bírod az talán megoldás de még ott is az a baj hogy miként csinálsz túlnyomást a "pumpába" mert a csapvíznyomás kevés lesz és nem tudod rendesen "irányítani"

am télleg csak + súly.

2010. dec. 13. 22:11
 9/9 1 srác válasza:

nincs othon pumpa mi barát:?D

enyiböl én meg motorba nem benzint öntök hanem vizet:D

2010. dec. 17. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!