Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Télen lehet biciklizni?

Télen lehet biciklizni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 20:18
1 2 3
 11/25 Vox ***** válasza:
Persze csak ha csúszik az út nem éred meg a következő telet.
2010. dec. 3. 17:43
 12/25 anonim ***** válasza:
miert az auto kereke nem csuszik meg?
2010. dec. 3. 18:24
 13/25 anonim válasza:
Én legutóbb szakadó hóba mentem Babettával :D szóval biciklivel is lehet simán, de csak ésszel!
2010. dec. 4. 13:31
 14/25 anonim válasza:
58%

Nem lehet, mert nincsen rajta pedál! :)))

Amúgy persze, csak fel kell öltözni és jobban oda kell figyelni, főleg ha az úttesten is bringázol, mert jobban csúszik, főleg pl. a villamos sín...

2010. dec. 5. 12:25
 15/25 anonim válasza:
Mikor én kicsi voltam a tesommal még élveztunk jégen bcajozni. Sajnos mostanában nincs annyi jég hogy bicajozhassak rajta.
2010. dec. 5. 14:22
 16/25 miss sajt válasza:
hát én nem ajánlom. Nem látható latyak is van ilyenkir az utcákon és az nagyon csúszik. Pláne amikor megizzadsz a hidegben torokgyulladást kaphatsz.
2010. dec. 5. 14:32
 17/25 miss sajt válasza:
Nem látszik de alig látható latyak van ilyenkor az utcákon és nagyon könnyen megcsúszhatsz még ilyen célra készített gumiban is. És ha megizzadsz (ami elég valószínű) akkor egy torokgyulladást is összeszedhetsz. Szóval nem ajánlom senkinek
2010. dec. 5. 14:36
 18/25 anonim válasza:

Persze h lehet:) Csak hoban, jegen ovatosan:D

..en meg robogozni is szoktam.

2010. dec. 6. 13:30
 19/25 anonim ***** válasza:

Alap, ha szeretsz nagyokat taknyolni és röhögni magadon meg szórakoztatni az embereket mint én, simán!

Annyi, hogy ízületeknek nem tesz jót a hideg ami itt leginkább a térd, veszel egy térdvédő zoknit a farmer alá. Ha terepen tolod, a fullface bukó-szemüveg párosítás elég jó mert nem fagy le az arcod és megvéd a gyakori eséstől. Kezedre kesztyűt mindenképp mert ha nagyon megfagynak az ujjaid és bemész a melegre volt hogy nekem 1napra bedagadt a kezem.

Tárcsafék nélküli bringával meg óvatosan mert az nem szedi le a ráfagyott jeget a felniről és kellemetlenül nem foghat a fék. xD

Téli gumi se hátrány, bár azt azok teszik fel akik komolyan terepeznek. Jeges úton városba ne menj mert a beton fáj!!! xD

Jó szórakozást, és eséseket! :D

2010. dec. 6. 15:47
 20/25 Robertotab válasza:
Persze!Én motorozok még télen is.Fel kell öltözni vastagon,és oda kell figyelni.Ennyi!
2010. dec. 6. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!