Jön a tél. Hogyan teszitek el a bicikliteket?
Figyelt kérdés
pl. olajozás stb.2010. nov. 20. 17:47
1/4 anonim válasza:
Gumikat le kell engedni, hogy ne feszítse belülről a nyomás feleslegesen...
Bowdeneket meg kell lazítani, legalább a fékbowdeneket.
Olajozhatod is, de szerintem sok jelentősége nincs mivel nem lesz használva a télen.
Pedálokat én le szoktam venni és úgy akasztom fel a a téli helyére.
3/4 anonim válasza:
Sehogy. Egész nyáron itthon ültem. Most végre felvettek egy helybeli munkahelyre. Kb. 1,5 - 2km. Mivel autó nincs, a repkedő minuszok között fogok szárnyalni a biciklivel ott, ahol a hó miatt valamennyire tudok. Már előre látom, hogy mikor beérek 10 percig olvasztom ki magam.:D
4/4 anonim válasza:
A gumikat félig leengedem, befújom univerzális spray-vel (szilikon is jó). Bowdeneket meglazítóm, láncot és a váltókat finoman megolajozom, agyakat, csapágyakat megzsírozom. Tavasszal csak fel kell pumpálni, a bowdeneket megfeszíteni és indulhatsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!