Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Legjobb fej/fülhallgató...

Lakod Dezső kérdése:

Legjobb fej/fülhallgató biciklizéshez?

Figyelt kérdés
Tud esetleg valaki tanácsot adni, hogy biciklis edzőgörgőzéshez milyen vezeték nélküli fej/fülhallgató lenne a legjobb választás? Első nekifutásra fejhallgatókat néztem, azok közül is jbl tune 720bt-t, csak nem tudom mennyire izzadna be alatta a fejem

márc. 29. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fejhallgatókat felejtsd el, beizzad alá a füled és nem is bírják sokáig a nedvességet. Én nem vagyok izzadós típus, de bent alapból jobban izzad az ember és még nekem is rossz volt a fejhallgató, 10 perc után kényelmetlen érzés. Zajszűrős fülhallgatót használok, ami kiszűri a görgő zaját (Samsung Buds2, de van ezer féle).
márc. 30. 07:39
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Fejhallgató tényleg nem jó. Rommá izzadod, hamar tönkre fog menni. A szivas felszívja az izzadságot, büdös lesz stb. Én görgőzéshez használtam fejhallgatót tönkre is ment hamar, lerohadt róla a fülpárna.

Valami izzadságálló füles kell.

Bár én kint az utcán nem javaslom hogy használj bármilyen fülest. Vannak az öngyilkosságnak sokkal egyszerűbb és olcsóbb módjai is!

márc. 30. 10:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Utcán sosincs bedugva a fülem, edzőgörgőzéshez kellene kimondottan :D
márc. 30. 18:04
 4/8 MGéza ***** válasza:
Próbálj ki egy fülre akasztható típust, abba nem izzadsz bele.
márc. 31. 05:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Én konkrétan azért használtam Bluetooth fülhallgatót biciklizés közben, hogy csökkentse az irdatlan városi zajt ÉS hogy halljam a navigációt amikor belvárosban biciklis futárkodtam.

Arra akarok kilyukadni, hogy nem kell azt hinni, hogy feltétlenül mindenki azért hogy fülhallgatót vagy fejhallgatót, hogy üvöltsön a fejébe a hülye zene.

márc. 31. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
2: vannak már olyan fülhallgatók, amik nyitott kialakításúak (pl Airpods). Ha azzal halkan zenét hallgatsz, ugyanúgy meghallod, ha jön egy autó mögötted. Illetve ott vannak a csontrezgéses fülhallgatók, amik teljesen szabadon hagyják a fület. Igazából ha gyorsabban mész vagy van egy kis szembeszél, a szélzaj sokkal jobban elnyomja a környezet hangjait, mint a fülhallgató. Nyilván nem arra gondolok, amikor max hangerőn megy a zene.
ápr. 1. 08:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6, így van, lejtőn lefelé mindig úgy hallom mintha jobb egy kocsi mögöttem, aztán hátra nézek és sehol semmi
ápr. 1. 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
Édesmindegy, a drótos is pont ugyanúgy használható szobabiciklizésnél.
ápr. 1. 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!