Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi igaz abból hogy kötelező...

Mi igaz abból hogy kötelező lesz a sisak biciklizés közben?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 23:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

SEMMI!

Egyelőre csak a néphülyítésnél tartanak. Megint bedobtak egy szokásos tesztelési marhaságot, ahogy eddig is, rendszeresen.

tegnap 18:58
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

Tévedés!

Smk-val max 40km/h és motoros kalap is kell hozzá nonstop.

Biciklivel városon kívül max 50km/h és már most is csak kalapban, de az a vicc, hogy a motoros kalapnál sokkal gyengébb és mindenféle hitelesítés nélküli biciklis kalapban. Akkor az miért nem felel meg smk-ra, ha azzal eleve csak lassabban lehet menni?

Barmok ezek.

tegnap 19:01
 13/13 tothp ***** válasza:

9-

szerintem valami hasonlót írtam én is. a jégen taknyolás pont az az eset, amikor esélyed sincs (vagy nagyon kevés) a röppályádat megtervezni. És hiába vagy rutinos, a kézzel tompítás valahogy mindíg késik egy kicsit.

És igen... A közlekedésben a mások hülyesége mindíg váratlanul érkezik. elég ha az út szélén állsz biciklivel és egy parkolóból kiálló autó gyökkettővel átbillent a bicikli túloldalára ahol épp a pedálon van a lábad...

Szóval KRESZ ide KRESZ oda, én a magam és a családom számára kötelezővé tettem a sisakot. És senkinek semmi baja nincs ettől a döntésemtől.

ma 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!