Miért rakja fel mindenki biciklizéshez azt a retkes szájkosarat mikor mindenhol világosan leírták hogy nem kötelező kerékpározáshoz?
Mivel a lépcsőházban kötelező és ésszerű, ezért elrve maszkban indulok. Ha csak 5 percet megyek, mert találkozok valakivel, akkor hülyeség levenni.
Akkor veszem le, amikor már elhagyon a szűk bringautakat és van főúton vagy erdőben vagyok.
Egyéni sporthoz kötelező.
Namost ha sörért megyek a teszkóba az nem sport. Tehát elvileg kötelező a maszk. Nekem nem tart semeddig kis városomon belül felvenni és úgy menni a bó'tba. Nem tekerek nagytányér-kónuszon, nem lihegek mint az állat.
Ha kerékpározni megyek, akkor nem veszem fel.
Egyébiránt pont amiatt, hogy ne legyen probléma ebből, már a rendelkezés életbe lépésének napján amint megláttam egy rendőr járőrt odamentem hozzájuk és direkt rákérdeztem, hogy mi a véleményük.
Ők is azt mondták, hogy egyszerűbb hordani, mint magyarázkodni. Cicanaciban, mezben outival zúzva elég egyértelmű, hogy sportolok, de farmerban, hátizsákkal, már nem feltétlenül.
Persze Pista bácsiról akinek a camping bicajon fent van a gázpalack egyértelműen látszik, hogy nem sportol. Bár 3 liter fröccs után van sportértéke annak, hogy nem taknyol el! :D
Ez volt a hosszabb válasz.
A rövidebb: közöd? :D
#10!
Szeritnem elírtad az első sort. Kimaradt a nem.
valóban...
Egyéni sporthoz nem kötelező.
bocsánat
7:
Én egyébként gondolkodtam ezen az egyéni sport dolgon, hogy mikor télen farmerban tekertem munkába, hátizsákomban a laptop, akkor az nem igazán sport, különösen akkor nem jól magyarázható, mikor este 8 után mentem haza, és a kijárási tilalom alól arról bolt papirom, hogy munkából megyek haza. Ha megállított volna a rendőr, akkor vagy azt mondom, hogy sportolok, de akkor mit keresek 8 után kint, vagy azt, hogy ha hazafelé tartok, miért nincs rajtam maszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!