Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Pesten melyik bringaboltot...

Pesten melyik bringaboltot ajánlanátok, ahol jó nagy a választék?

Figyelt kérdés
Nem elektromosat keresek, de jót, országúti vagy trekking.

febr. 17. 15:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy egy boltban megleled, ami neked kell. Én a ProBike-kal kezdenék. Utána már legalább azt fogod tudni, hogy neked mi kell.
tegnapelőtt 15:31
 12/18 MGéza ***** válasza:

"országúti vagy trekking"

Helyesebben inkább gravel vagy trekking. Az országúti sportolásra való, nem felmálházva túrázni, vagy városba. Tulajdonképp milyen célra is keresel bringát?

tegnapelőtt 15:50
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Pélólengetésre kell neki.
tegnapelőtt 16:42
 14/18 A kérdező kommentje:
Kösz az értelmes válaszokat. Valójában az érdekelt, hogy inkább egy nagyobb sportboltba menjek vagy biciklire szakosodott boltba.
tegnapelőtt 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem úgy tetted fel a kérdést?
tegnap 05:17
 16/18 A kérdező kommentje:
Mert így jutott eszembe. Amikor láttam, hogy nem akarnak a kérdésre válaszolni, arra se amit szó szerint feltettem, akkor láttam, hogy talán konkretizálni kellett volna. De ha megkérdezem, hol kapható a legfinomabb gyümölcs, és arra kapok tanácsokat, hogy mandarint vagy narancsot vegyek, akkor nem velem van a baj.
tegnap 10:05
 17/18 anonim ***** válasza:
De, akkor is veled van a baj, mert azt nem a biciklisrovatban kell megkérdezni, hanem az étel-italos kérdéseknél.
tegnap 17:19
 18/18 MGéza ***** válasza:
Nagyobb sportboltban fiatal, kezdő eladókat alkalmaznak aki lehetőleg minimálbérért vagy alig többért hajlandóak dolgozni és jó esetben sportolnak valamit, véleményük leginkább az áruház által kínált cuccokról van de az is csak saját, laikus, és nem utolsó sorban az a feladata hogy a kommersz áruházi minőséget eladja neked úgy hogy úgy érezd, neked pont arra van szükséged. Komolyabb bringaboltban lehet olyan eladó vagy tulaj aki esetleg régebben vagy ma is aktívan bringázik, lehet jobban tudja mi kell neked. Példának mondhatnám az Aquarius bike boltot ami Dunaújvárosban van és a tulaja aktív bringás.
ma 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!