Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Shimano MTB cipők a jellegükbő...

Shimano MTB cipők a jellegükből adódóan kicsinek tűnnek, de valójában pont jó, vagy simán csak kicsi rám a cipő?

Figyelt kérdés

Egy ilyet vettem: [link]

43-as méretűt, a lábam 41-es méretű. Van olyan cipő, amiből a 41-es is nagy, merrell-ből pl. 43-as kell, és az nem túl tág, másfajta túracipőkből is a 43-as a jó. Arra gondoltam, hogy talán így van kialakítva a cipő, egyébként a mutatóujjam nem fér be a sarkam közé.

dec. 6. 15:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát ha kényelmes és azt érzed hogy jó akkor jó. Ha kicsinek étzed akkor kicsi. Mi ezt szerinted honnan tudjuk???

Őszintén nem értem milyen választ vársz,vagy mi értelme volt ezt megkérdezni

dec. 6. 15:29
 2/14 A kérdező kommentje:
Volt már MTB-s cipőd? A chatgpt azt írta, hogy ezeknek más az anatómiai kialakítása, és direkt úgy vannak megcsinálva, hogy a sarkaknál szoros legyen. De a te válaszodnak meg mi értelme volt? Annak még sokkal kevesebb.
dec. 6. 16:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Még XC cipők között is óriási a különbségek vannak, gyártón belül is. A Shimanonak vannak wide modelljei is.
dec. 6. 16:31
 4/14 A kérdező kommentje:
3.: Itt a saroknál érzem azt, hogy szoros, és nem fér be a mutatóujjam. Olyan, mintha a belső talphosszra rövid lenne, de majd kiveszem a talpbetétjét, és megmérem. Tehát ez nem egy bringás feature, hogy direkt passzosra csinálják a sarok résznél?
dec. 6. 16:35
 5/14 anonim ***** válasza:

Igen,különben kihuznád belőlle a lábad tekerés közben.

Márha úgy tekersz ahogy kellene.

dec. 6. 19:01
 6/14 anonim ***** válasza:
48%

#4!

És sosem szoktam úgy bringázni, de gyalogolni, futni sem, hogy a cipőmben van a mutatóujjam.

dec. 6. 19:27
 7/14 A kérdező kommentje:

5.: Kiszedtem a talpbetétet, lemértem, és ugyanolyan hosszú, mint a 42-es cipőm talpbetétje, 27,5cm, az utóbbi mégis eléggé tág, simán van benne hely.

Egyébként eléggé jó áron vettem, 11300ft. Vibram talppal. Igen jó áron volt, megrendeltem kettőt is :D

6.: Nem lehet mindenki annyira profi, mint te! :D

dec. 6. 19:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát jó ár vagy sem,azért azt sem árt kipróbálni hogy a pedálon hogy tapad,elvégre az a legfontosabb tulajdonsága
dec. 6. 20:21
 9/14 A kérdező kommentje:
8.: Láttál már olyan vibram talpas mtb cipőt, ami nem tapadt jól a pedálon?
dec. 6. 21:00
 10/14 anonim ***** válasza:
A vibram ha jól tudom inkább egy túracipős dolog,tehát egyáltalán nem garantált hogy olyan hűdejól fog tapadni pedálon.
dec. 6. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!