Ez a bicikli mennyire alkalmas 18 éves kislány részére első verseny biciklinek?
Karácsonyi ajándék lenne! Eddig városi biciklije volt, de szeretne ilyet. Számít az hogy egy férfiaknak való elvileg?
9. vagyok. Volt most egy kis időm megnézni a kínálatot. Ha neki konkrétan ez a típus kell, akkor persze ezt érdemes megvenni. De ez sokkal jobb vétel:
Női, alu helyett karbon villás, és Sora szettes. A karbon villa kényelmesebb, jobb rezgéscsillapító, ami országútinál sokat számít. A Sora szett eggyel magasabb szint, mint a Claris, ami ezen a szinten még viszonylag jelentős minőségbeli különbséget jelent. Ezen már egy integrált Sora hajtómű van, míg a Gianten egy olcsó, négyszög tengelyes FSA.
#12!
Borzasztó ez az írás. Aki nem érti, hogy a bicigli változat miért más, mint a bringa vagy a bicaj, az nem akarja osztani az észt ebben a témában és más nyelvtan dologban se!
#14!
Ha észrevetted a gépelési hibát, akkor miért nem sikerült értelmezni a mondatot? Ez a ciki, nem a gépelési hiba. :D
Én értelmeztem te sügér...
De elég ciki abba a mondatba gépelési hibát véteni, amiben leszólsz valaki mást egy betű elírásáért ám...
#16!
Nem értelmezted, mert a mondanivalójával foglalkoztál. Hanem személyeskedni kezdtél, amit most is folytatsz a sügerezéssel.
Megbuktál helyesírásból, hogy ennyire érzékenyen érint a téma?
Ne ezt vedd!
A 8-as hátsó sor kevés, nagy az ugrás a fokozatok között.
!!!
Ne vedd ajándékba!
Bringánál, de országútinál aztán hatványozottan fontos, hogy ott legyen a boltban az, akinek veszik, ki kell próbálni, de legjobb esetbenbolyan helyen kell venni, ahol értenek hozzá az eladók... ha kényelmetlen mert rossz a méret, könnyen és gyorsan lesz egy drága ruhafogas a sarokban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!