Érdemesebb olyan sisakot venni, ami a tarkót is védi hátul? Mik az előnyök, hátrányok?
Figyelt kérdés
nov. 29. 15:15
11/17 anonim válasza:
Nehezebb, melegebb ami nyáron nagyon rossz. És elég kicsi az esélye hogy bringán úgy bukj, hogy a tarkódra ess. Gördeszkásoknak való az ilyen sisak.
12/17 anonim válasza:
#11!
Ne írj hülyeségeket!
Évek óta trend a montis sisakoknál, hogy védik a tarkót.
Ha már repülsz, akkor bármi megtörténhet. Ha nem is azonna a tarkójára esik az ember, de azt is oda tudja csapni.
13/17 anonim válasza:
Jogos, én outizom, és abból indultam ki :D
14/17 anonim válasza:
azon is ki lehet nyikkanni tarkóeséssel. Dehát ott eleve ki van nyekkentve a nyakad.
17/17 anonim válasza:
#13!
Amikor elcsapott kb. 40-nel szabálytalanul bekanyarodó autó, akkor a hátammal és a sisak hátsó részével törtem be a szélvédőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!