Női bélelt biciklis bugyit lehet kapni valahol Pesten?
Figyelt kérdés
Interneten láttam már, de jobb lenne élőben látni. Sportboltokban szokott lenni?okt. 21. 10:02
1/10 A kérdező kommentje:
Ez tökjó ötlet lenne, de rajtuk nadrág szokott lenni. Nekem az nem jó, mert farmer alá akarom venni :D
okt. 21. 16:37
2/10 anonim válasza:
Ez aláöltöző rövidnadrág, amit sima sportnadrág alá szoktak venni. Azt nem tudom, farmer alatt mennyire kényelmes, de meg lehet próbálni.
3/10 anonim válasza:
3-as által linkelt aláöltözetet próbáld ki!
Én is ilyesmit használok hosszúnadrágok alatt, csak persze férfiaknak valót. Tök jó.
4/10 MGéza válasza:
Tessék, bélelt technikai fehérneműk, női-férfi:
5/10 A kérdező kommentje:
Online találtam én is, ismerem a googlet.
okt. 22. 20:17
6/10 MGéza válasza:
#6: Akkor keress olyan eladót akinek nem csak webshopja hanem fizikai üzlete is van. Ha olyannál írja hogy készleten van akkor meg tudod nézni élőben is.
7/10 MGéza válasza:
Amúgy nem tudom miért idegenkedsz attól hogy rendes technikai aláöltözetet vegyél a farmerod alá? Nem jobb semmivel, mivel a betét mindkét esetben ugyanott van, ugyanúgy ott fogja feszíteni, kinyomni a farmert, az aláöltözet szára sztreccs, tehát rásimul a combodra és szerintem fixebben is tart. Vékonyabb betétest preferálj, az jobban befér, kevésbé nyomja ki magát, a vastag betét túl merev lesz esetleg.
8/10 A kérdező kommentje:
7. marhajó :D pont azt keresek, azért írtam ki a kérdést. Mivel Dechatlonban, Hervisben már néztem, de nincs.
okt. 22. 21:54
9/10 MGéza válasza:
És most akkor mi van? Nincs fizikai üzlet? Rendelsz, kibontod, ha nem tetszik visszaküldöd. Valószínűleg egyszerűen nincs rá akkora kereslet, hogy bolt tartson ilyesmit. Nem kerékpáros, betét nélküli sporttanga vagy ilyesmi biztos van.
10/10 A kérdező kommentje:
Ha meg tudnám venni boltban, nem kéne egy hetet várni. Gyorsan kellett volna.
okt. 23. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!